Eirovīzijas pusfinālā kāds dziedātājs piedzīvo pamatīgu apkaunojumu! Visi zālē esošie sastinga to redzot

Eirovīzijas pusfinālā kāds dziedātājs piedzīvo pamatīgu apkaunojumu un ļoti nepatīkamu situāciju uz skatuves tiešraides laikā! Visi zālē esošie sastinga to redzot un nopūtās. 

Kādi ir kritēriji, lai piedalītos eirovīzijā?

Lai piedalītos Eirovīzijas dziesmu konkursā, dalībvalstij jāatbilst noteiktajiem kritērijiem, kas ietver:

Biedrība EBU biedrs: Dalībvalstij jābūt biedram Eiropas radiopārraides savienībā (EBU).

Eiropas valsts vai teritorija: Dalībvalstij jābūt Eiropas valstij vai teritorijai.

Dziesmas izpildīšana valsts valodā vai oficiālajā valodā: Lirika jābūt dziedāta valsts valodā vai oficiālajā valodā, ja tāda ir.

VID atklāj, ka ja radi vai draugi tev sūtīt uz konta vairāk kā šīs summas apmērs, tad tu būsi redzeslokā!

Eirovīzijas nacionālais atlases konkurss: Dziesma jāizvēlas un jāiekļauj nacionālajā atlases konkursā, ko rīko dalībvalsts.

Finansiālais ieguldījums: Dalībvalstij jāsedz izmaksas saistībā ar dalību konkursā, ieskaitot dziesmas producēšanu, dalībnieku nosūtīšanu uz sacensībām un sacensību organizēšanu, ja tā uzvar.

Dalības pieteikums un noteikumu ievērošana: Dalībvalstij jāiesniedz pieteikums piedalīties konkursā, un tā jāievēro visi konkursa noteikumi un nosacījumi, kas noskaidroti EBU un Eirovīzijas vadības puses.

Pārbaudi savas zināšanas par Eirovīziju: 

Pārbaudi savas zināšanas par Eirovīziju!

Cik labi tu pārzini Eirovīzijas dziesmu konkursu? Noskaidro, atbildot uz jautājumiem! 

1 / 3

Kurā gadā Latvija pirmo reizi piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursā?

2 / 3

Kurš dziedātājs pārstāv Latviju šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā?

3 / 3

Kurā valstī šogad notiek Eirovīzijas dziesmu konkurss?

Your score is

The average score is 58%

0%

 

Lasi vēl: Zinātnieki ir noskaidrojuši, kura As**s grupa ērcēm ir vispievilcīgākā; uz jums metīsies virsū momentā!

29.aprīlī Latvijas pārstāvji devās uz Malmi, kur maija sākumā notiks “Eirovīzijas” dziesmu konkurss. Nākamajā dienā, 30. aprīlī, Dons iestājās uz lielās konkursa skatuves, lai pirmo reizi piedzīvotu “Eirovīzijas” patieso sajūtu.

Mēģinājuma laikā mākslinieks parādīja jaunu skatuves tērpu, kas izstrādāts viņa mīļotajā tumši zilajā krāsā. Tērpa augšdaļa ir kā spīdīga korsete, kas izceļas ar tās izveidoto krūšu kontūru un uzsvēra trenēto augumu. Korseti papildina brīvi krītošas zilas bikses.

Uzstāšanās laikā varēs ieraudzīt arī skatuves gaismas un projekcijas, kas sniegs nelielu priekšskatu par to, ko Dons sniegs otrajā pusfinālā, ko varēsim redzēt 9. maijā.

Daudzi ārvalstīs dusmīgi un pārsteigti par Dona tikšanu uz Eirovīzijas lielo finālu; “Latvijas tikšana ir neticamākais rezultāts”

Fotogrāfijas atspoguļo mākslinieka emocijas, kas izstaro no viņa sejas un ķermeņa kustībām, kas liecina, ka Dons pilnībā iesaistās un dod no sevis visu uz skatuves.

Bet kāds Eirovīzijas dalībnieks vakar pusfinālā piedzīvoja ļoti nepatīkamu un pat apkaunojušu situāciju. Pastāstīsim sīkāk, lasot tālāk jau tagad!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment