Eirovīzijas pusfinālā kāds dziedātājs piedzīvo pamatīgu apkaunojumu! Visi zālē esošie sastinga to redzot

Eirovīzijas uzvarētājs iegūst tiesības saņemt godalgu un tikt pasludināts par uzvarētāju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

Viņa valsts parasti tiek piešķirta iespēja rīkot nākamo konkursu, un tas var radīt arī turpmāku starptautisku atpazīstamību un karjeru māksliniekam vai mākslinieku grupai.

Turklāt uzvarētājam ir iespēja ierakstīt un izdot dziesmu, kas piedalījās konkursā, kas var veicināt komerciālu panākumu un popularitāti visā Eiropā.

Diemžēl vakar kāds Eirovīzijas dalībnieks uz skatuves pusfinālā piedzīvoja ļoti, ļoti nepatīkamu situāciju, kura nu jau ir redzama teju katrā internetā vidē. Kas notiek?

Lasi vēl: Zinātnieki ir noskaidrojuši, kura asins grupa ērcēm ir vispievilcīgākā; uz jums metīsies virsū momentā!

“Tik Tok” platformā publicētajā video redzams, ka mirkli pirms viņas ienākšanas uz skatuves, repere alyona alyona nedaudz paklūp.

Tomēr šo notikumu skatītāji neredzēja, jo kameras šajā brīdī bija vērstas uz viņas partneri Džeriju Heilu (Jerry Heil). Repere ātri stabilizēja savas kājas un turpināja savu uznācienu, it kā nekas īpašs nebūtu noticis.

Nejauši atklāj Eirovīzijas pusfināla rezultātus; ir zināms cik cilvēku balsojuši par Donu

Vēlamies atgādināt, ka no pirmās pusfināla dalībniekiem finālā iekļuva Serbija, Portugāle, Slovēnija, Ukraina, Lietuva, Somija, Kipra, Horvātija, Īrija un Luksemburga. Aiz tādas iespējas palika Polija, Islande, Austrālija, Azerbaidžāna un Moldova.

Turklāt, atgādinām, ka Latvijas pārstāvis Dons ar dziesmu “Hollow” uzstāsies otrajā pusfinālā 9. maijā. Viņš sacentīsies kopā ar Albāniju, Armēniju, Austriju, Beļģiju, Čehiju, Dāniju, Grieķiju, Gruziju, Igauniju, Izraēlu, Maltu, Nīderlandi, Norvēģiju, Sanmarīno un Šveici.

Balsošanā piedalīsies arī “lielā piecinieka” valstis – Francija, Itālija un Spānija.

 

Daudzi ārvalstīs dusmīgi un pārsteigti par Dona tikšanu uz Eirovīzijas lielo finālu; “Latvijas tikšana ir neticamākais rezultāts”

Leave a Comment