Zinātnieki ir noskaidrojuši, kura As**s grupa ērcēm ir vispievilcīgākā; uz jums metīsies virsū momentā!

Čehu zinātnieki ir izdarījuši nozīmīgu atklājumu. Viņi veica pētījumu, kas parādīja, kura As**sgrupa ērcēm ir vispievilcīgākā. Un visi bija pārsteigti par rezultātu! 

Ērces var atbaidīt dažādi līdzekļi un veicināt preventīvas darbības. Šeit ir daži veidi, kā atbaidīt ērces:

Repelenti: Lietojiet ērču repelentus, kas satur DEET vai citus efektīvus ķīmiskus savienojumus. Pirms lietošanas rūpīgi izlasiet un ievērojiet ražotāja norādījumus un piesardzības pasākumus.

Tērpi un aizsarglīdzekļi: Valciet garenus apģērbus ar cieši piegulošām manšetēm un biksēm, lai samazinātu iespēju, ka ērce nokļūs uz ādas. Varat arī lietot pretēriču līdzekļus, kas satur permetrīnu, uz apģērba, lai papildus aizsargātu no ērču uzbrukumiem.

 

Eirovīzijas pusfinālā kāds dziedātājs piedzīvo pamatīgu apkaunojumu! Visi zālē esošie sastinga to redzot

Izvairieties no augstas zāles un biežāk kontrolējiet: Stāvokļi, kur ir augsta zāle un krūmi, ir ērču dzīvesvietas. Mēģiniet izvairīties no šādiem apgabaliem, īpaši karstos un mitros laikapstākļos.

Pēc kārtīgas pastaigas caur šādiem apgabaliem rūpīgi pārbaudiet ķermeni uz ērcēm un tostarp uzmanieties par ērcēm uz apģērba.

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 43%

0%

 

Bet kas ērces piesaista pie cilvēka?

Ērces piesaista pie cilvēka dažādi faktori, tostarp:

Ķermeņa siltums: Ērces ir pielāgojušās meklēt siltumu, tāpēc cilvēka ķermeņa siltums un temperatūra var būt piesaistošs faktors.

Kustība un smarža: Ērces var reaģēt uz cilvēka kustībām un izdalītajām ķīmiskajām vielām, piemēram, sviedriem un elpošanu.

Lasi vēl: Vairāku zodiaka zīmju pārstāvjiem 7. maijā sākas periods, kas būs veiksmīgs karjerā, bet citiem nauda birs kā no gaisa

Apģērbs un āda: Tumši apģērbi un materiāli var būt ērču piesaistoši, jo tie nodrošina labāku kontrastu un aizsargā no saules starojuma. Turklāt ērces var piesaistīt cilvēka ādai, it īpaši vietās, kur āda ir plānāka un vieglāk piekļūstama.

Bet vai tu maz zināji, ka arī tās var piesaistīt tava As**sgrupa? Tai ir milzu nozīme saistībā uz ērcēm!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment