Vairāku zodiaka zīmju pārstāvjiem 7. maijā sākas periods, kas būs veiksmīgs karjerā, bet citiem nauda birs kā no gaisa

Vairāku zodiaka zīmju pārstāvjiem 7. maijā sākas periods, kas būs veiksmīgs karjerā, bet citiem nauda birs kā no gaisa un beidzot jums sāksies īstā veiksmes dzīve. 

 

Auns

Šomēnes Auna zīmē dzimušie kļūs par izciliem oratoriem vai, gluži otrādi, nelabojamiem strīdniekiem – viss atkarīgs no situācijas. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji nebaidās paust savas domas, taču 7. un 10. maijā viņu pateiktie vārdi var būt pārāk asi un citus aizskaroši.

Pārējā mēneša daļā visam vajadzētu ritēt gludi. Kopumā maijā Auniem gaidām veiksme gan finanšu jomā, gan personīgajā dzīvē.

 

Vērsis

Zvaigznes Vērsim neatlaidīgi dod mājienus, ka svētku laiks tuvojas beigām un pienācis brīdis, lai atsāktu strādāt. Maijs ir lieliski piemērots darbam, īpaši svarīgiem un lieliem projektiem. Pati veiksmīgākā diena Vēršiem būs mēneša otrā svētdiena, 12.maijs.

 

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

Dvīņi

Maija pirmajā pusē var valdīt zināma spriedze, lai gan kopumā šis mēnesis Dvīņiem būs labvēlīgs, bet tā otrā daļa – neticami veiksmīga. Tu būsi apbrīnojami disciplinēts un enerģijas pilns, bet laime tev sekos pa pēdām. Maijs ir piemērots laiks darbam, īpaši intelektuālajam, kā arī jaunu tehnoloģiju un elektronikas iegādei un apgūšanai.

 

Vēzis

Jau no paša mēneša sākuma tu aktīvi ķersies klāt svarīgām lietām. Īpaši veiksmīgas Vēžiem solās būt maija sestdienas un svētdienas. Taču šonedēļ esi gatavs izaicinājumiem, jo var rasties konflikti un vilšanās. Īpaši centies izvairīties no strīdiem ar priekšniecību un citiem ietekmīgiem cilvēkiem. 11. un 12. maijā atpūties un aizmirsti par darbu.

Labklājības ministrija rosina ieviest šai Latvijas iedzīvotāju grupai naudas atbalstu! Fantastiska ziņa!

 

Lauva

Tavas ambīcijas maijā var nesakrist ar realitāti. Šobrīd nav piemērots laiks lielu projektu uzsākšanai, un maz ticams, ka individuālie centieni tuvinās tevi mērķiem. Centies kļūt par daļu no komandas: šī nedēļa ir labvēlīga komandas darbam un labai mijiedarbībai ar kolēģiem un partneriem. Turklāt ir paredzams, ka tavs maciņš šonedēļ kļūs biezāks.

Lasi vēl: Dons atklāj, kā viņš pats vērtē savu uzvaru Eirovīzijā! Viņš min arī kādu lāstu…

Jaunava

Šomēnes tu pamanīsi visas detaļas. Ja spēj iztēloties sevi kā inspektoru, tad tie, kurus tu pārbaudīsi, jau var gatavoties nepatikšanām. Bet, ja runājam nopietni, tad maijs tev būs veiksmīgs, taču centies nebūt pārāk kritisks pret apkārtējiem. Labs laiks arī fiziskām aktivitātēm un pat sportiskiem panākumiem.

Lasi vēl: Tik izcilus biezpiena pīrādziņus prata cept tikai mana omīte: nesen atradu šo viņas recepti ierakstītu kladē

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment