22 priekšmeti: Dižā Vanga savulaik nosauca 22 spēka lietas, kas atvaira bēdas un nedienas. Ieviešot tās savā mājoklī, tu dzīvošot laimē un pārticībā

Leģendārā Vanga savulaik ieteica cilvēkiem koncentrēties uz pareizu savas dzīves organizēšanu – viņasprāt, ja ieliksi atbilstošu pamatu nākotnei, uz tā laika gaitā izveidosies viss pārējais!

Vanga mācīja, ka, lai to izdarītu, ir arī jānodrošina, lai mājoklī atrastos īpaši spēka objekti, kas piesaista veiksmi un bagātību, aizdzen visas sliktās lietas, ļaunās domas un atvaira ļaunu aci.

“Šīs lietas ir kā peļu slazdi veiksmei, tās satver to aiz astes un nelaiž vaļā. Tikai atceries: lietām jābūt dabīgām, īstām – ja akmens, tad akmens, ja koks, tad koks.

Citādi tu sanes mājās visāda veida ķīmiju, bet jēgas no tās nav un nevar būt. Un jāskatās, no kurienes mājoklī nonāk konkrēta manta: kaut kas nozagts vai lēti pirkts neko labu nenesīs. Bet kaut kas uzdāvināts vai mantots, gluži pretēji, palīdzēs,” citējot Vangu, vēsta portāls “livemaster”.

Kāpēc Vanga minēja tieši 22 priekšmetus?

Izrādās, ka patiesībā tas nav vienkāršs skaitlis, bet gan tā sauktais mažoritārais (dominējošais) skaitlis, kas paver slēptas iespējas un ļauj īstenot pašus drosmīgākos plānus. Tas ir kosmiskās enerģijas skaitlis, kas iemieso vēlmi uzvarēt, kā arī saprāta un gaišo spēku triumfu.

1.Pakavs

Pirmais objekts, ko Vanga nosauca, bija pakavs. Viņa teica: “Turi pakavu pie ieejas, lai gūtu panākumus, un veiksme atradīs ceļu uz tavu mājokli. Veiksme vienmēr ir zirgam mugurā, bet zirgs zina, kas tam vajadzīgs – pakavs.”

2. Ķiploki

Par ķiplokiem mājoklī Vanga teica: “Ja gribi pasargāt sevi un savu ģimeni no ļaunas acs un ļaunajiem gariem, aizbaidi tos ar ķiplokiem. Ļaunajiem spēkiem ķiploki ļoti nepatīk un viņi baidās no tiem. Mājoklī, kur ir ķiploki, velni nekad neieviesīsies. Bet, ja ieviesīsies, tad ātri vien aizbēgs.”

3. Medus

Vanga teica: “Medus mājoklī nozīmē labklājību. Bites gatavo medu un barojas ar medu, bet medus gari dara labu un mīl saldumus. Pacienā šos garus ar medu, lai tie darbotos un piesaistītu tavam mājoklim veiksmi un laimi.

4. Āboli

Vanga teica: “Ja vēlies, lai mājoklī vienmēr valdītu laime un labklājība, virtuvē turi ābolu, kas labvēlīgi ietekmēs visus iemītniekus. Neviens nedrīkst pieskarties šim ābolam, kamēr tas tur stāvēs un priecēs tavas acis, tu nepazīsi skumjas.”

5.Saspraužamā adata

“Lai pasargātu sevi un tuviniekus no ļaunas acs, tev ir jāizmanto saspraužamā adata,” mudināja gaišreģe.

6. Zvaniņi (sudraba vai tērauda)

“Ļauno spēku pārstāvji ir bailīga tauta, viņi mīl klusumu un baidās no skaļām skaņām. Īpaši slikti viņiem kļūst, ja skaņas atkārtojas regulāri, tāpēc katrā mājā jābūt zvaniņiem,” sacīja Vanga.

7. Filca zābaki

Stāstot par to, kā izturēties pret likteni, izcilā zīlniece teica: “Liktenis ir laipna meitene, kas nekāro dāvanas. Tev vienkārši jāpalīdz viņai parādīt savu laipnību. Iegādājies sev filca zābakus un ne par ko neuztraucies, viņa tajos sabērs savas veltes.”

8.Spieķis

Dižā Vanga teica: “Ja vēlies izvairīties no problēmām, kad esi tālu no mājām, noteikti jāievieš spieķis, kas būs tev uzticams palīgs gan dzimtajā zemē, gan ārpus tās. Spieķis pasargās labo enerģiju, kas mīt tavā mājoklī, un palīdzēs tev atbrīvoties no sliktās enerģijas, ko uzņemsi ceļojumā.

9. Ziepes

Par ziepēm Vanga teica: “Tagad tu dzīvo ātri, baidies, ka kaut ko nepaspēsi, un lietu būtību uztver virspusēji. Tev ir žēl veltīt dažas minūtes, lai padomātu par to lietu būtību, kuras bieži lieto savā ikdienā. Tu izmanto ziepes tikai fiziskai attīrīšanai, lai gan patiesībā tās tavā labā var darīt daudz vairāk. Mājās vienmēr jābūt vienkāršām ziepēm, tās uzticīgi kalpos, no visiem ļaunajiem gariem un kaitēm atmazgās.”

10.Sveces

Sarunā par enerģiju gaišreģe sacīja: “Sveces ir tas, kas palīdz cilvēkam saglabāt un uzturēt pozitīvu enerģiju savā mājoklī. Dabīgām vaska svecēm piemīt patiesi brīnumains spēks. Tomēr sveces jālieto ļoti uzmanīgi, jo to spēks var gan palīdzēt, gan kaitēt, ja to izmanto ļaunprātīgi.”

11. Spogulis

“Apaļš spogulis atceras labestību. Ja tev tas ir mājās, laime neaizplūdīs, bet paliks kopā ar spoguli,” pauda Vanga.

12. Dekoratīvās vējdzirnavas

Dižā zīlniece teica: “Ikviens, kurš spēj savaldīt vēju, dzīvos bēdu nezinādams. Ikviens, kurš spēj likt vējam vienmēr pūst viņa virzienā, nekad nebūs vientuļš un nelaimīgs. Ja vēlies atrast laimi, pajautā par to vējam. Bet, lai iemācītos ar viņu runāt, ievies savā miteklī vējdzirnavas.”

13. Izžāvētas zivju zvīņas

“Zivju zvīņas mājoklī ienes labklājību un veiksmi visās jomās. Ikviens, kurš pareizi notīra un izžāvē zvīņas, dzīvos bez bēdām. Tikai ir svarīgi pareizi noslēpt šo talismanu, pretējā gadījumā viss tā maģiskais spēks var pazust,” norādīja Vanga.

 


14. Makšķerāķis

Vanga teica: “Ievies mājās tērauda makšķerāķi, lai noķertu laimes un veiksmes zivi, kas piepilda visus tavus sapņus un vēlmes. Darini ar āķi sava likteņa mežģīnes – jo sarežģītākas un skaistākas darināsi, jo interesantāka būs tava dzīve!”

 

Lasi vēl: Trīs ierīces, kuras nevajadzētu atvienot no rozetes, jo pretējā gadījumā iznākums būs nepatīkams

15. Vilnas dzijas kamols

Vanga sacīja: “Vai vēlies atrast ceļu uz laimi? Vai vēlies pastāvīgi justies vajadzīgs šajā dzīvē? Vai vēlies, lai tavi mīļākie cilvēki būtu kopā ar tevi? Noteikti turi mājā vilnas kamolu!.”

 

16. Asināmā ierīce

“Asini un slīpē savu laimi ar asināmo ierīci. Lai viss, kas kļuvis blāvs un vecs, aizlido, lai viss jaunais un asais, labais un harmoniskais ienāk tavā dzīvē. Ievies savā mājā asināmo ierīci! Tā atvairīs ļaunos garus un piesaistīs naudu! Ļauj ļaunajiem gariem uzzināt, kas tev ir, lai tu varētu uzasināt savus ieročus to izdzīšanai,” pauda gaišreģe.

Nākošos priekšmetus skaties lasot tālāk

Leave a Comment