Ko pagatavot pusdienās? Piedāvāsim jums pāris variantus

Ko gatavot vakariņās? Vakars ir laiks, kad gribas izbaudīt mājas komfortu un gardas vakariņas. Ēdienu gatavošana vakariņām nereti prasa daudz pūļu, taču rezultāts ir tā vērts – sātīgas, gardas vakariņas, kas sasildīs dvēseli un miesu pēc darba dienas.

Šajā rakstā esam apkopojuši vairākas vienkāršas un gardas receptes, kas palīdzēs dažādot ēdienkarti un cienāt savus mīļos ar ko jaunu vakariņās.

Vai vēlaties palutināt sevi ar gardām vakariņām? Mēs piedāvājam jūsu uzmanību vienkāršai receptei garšīgam kartupeļu kastrolim. Tas ir patiesi brīnišķīgs, un tā sagatavošana neprasa daudz pūļu.

Tātad, kas jums nepieciešams, lai sagatavotu šo mazo šedevru:

kartupelis
maltā gaļa
burkāns
olu
pienu.

Kartupeļu sacepums

Malto gaļu atkausē, pievieno olu, pievieno sāli pēc garšas un visu kārtīgi samaisa. Tagad paņemiet cepešpannu (vēlams dziļu), ieeļļojiet to ar kādu (vēlams augu). Cepešpannas apakšā liek apļos sagrieztus kartupeļus (piemēram, čipsus), izklāj tos kārtīgās rindās, nosedzot visu cepešpannas dibenu.

Mūsu “kartupeļu” dibena augšdaļu pārkaisa ar rīvētiem burkāniem (burkāni jāsarīvē uz rupjās rīves). Tagad liek virsū malto gaļu un arī pārkaisa to ar burkāniem. Virsū liekās kartupeļu šķēles tādā pašā kārtā kā zemāk.

To visu pārlej ar pienu (tas nedrīkst pilnībā noslēpt kastroli, pietiek ar pusglāzi). Un visu šo gardumu liekam cepeškrāsnī cept 180-200 grādos. Gatavību pārbaudām, aplūkojot kartupeļu augšējo kārtu.

 

Kartupeļu sacepums ar malto gaļu

Dziļā pannā vai citā traukā cepšanai cepeškrāsnī ielej nedaudz augu eļļas vai iesmērē ar sviestu, liek kartupeļus, sagriež plānās šķēlēs, pievieno sāli un pārlej ar majonēzi.

Lasi vēl: Nekad neizlejiet dārzeņu konservu marinādi izlietnē: jūs varat pagatavot izcilu siera uzkodu, neaizmirstamus salātus un ne tikai

Virsū liek malto gaļu un smalki sagrieztu sīpolu, pievieno sāli, piparus un vēlreiz pārlej ar majonēzi. Cep cepeškrāsnī vidējā temperatūrā, līdz gatavs. Kamēr ēdiens ir karsts, pārkaisa ar sieru un zaļumiem.

Leave a Comment