Mēs neko nemarinējam, tikai uzliekam cūkgaļas ribiņas uz sīpoliem un cepeškrāsnī. Tas ir garšīgi – vienkārši gardi

Šī recepte mums vienmēr palīdz, ja mums nav laika marinēt un viss jādara ātri. Tajā pašā laikā cūkgaļas ribiņas izrādās ļoti mīkstas un maigas. Un pats ēdiens izskatās pārsteidzošs. Tāpēc to var pagatavot ne tikai vakariņām, bet arī svētku galdam.

Sastāvdaļas 28-30 cm traukam:

Cūkgaļas ribiņas – 500-550 gr
Tomātu pasta – 1 ēd.k.
Medus – 1 ēd.k.
Sausie augi – 1/2 tējk.
Saldā paprika – 1 tējk.
Zira vai ķimenes – 1 tējk.
Pipari, sāls – pēc garšas
Sīpoli – 300 gr
Ķiršu tomāti – 200 gr

Kā pagatavot:

Recepte ir ļoti vienkārša un ātra, bez marinēšanas un gaidīšanas. Visu sagatavojam, uzreiz liekam veidnē un liekam cepeškrāsnī.

Tātad, nomazgājiet cūkgaļas ribiņas, nosusiniet tās ar dvieli, noņemiet plēves un sagrieziet tās gabaliņos, pa vienai ribiņai.

Pievienojiet tomātu pastu, medu, saldo papriku, aromātiskos zaļumus, ķimenes vai ķimenes, melnos piparus un sāli. Visu samaisa.

Sīpolu sagriež pusgredzenos. Sīpolu vajadzētu būt diezgan daudz, jo… Mūsu ribiņas tiks ceptas uz sīpolu šķīvja.

Lasi vēl: Naudas vējš pūtīs viņu virzienā: Tamara Globa nosauca 3 zvaigžņu zīmes, kas septembrī ieies finanšu joslā – panākumi ir neizbēgami

Sīpols pamazām dos ļoti garšīgu sulu un mērcēs gaļu.

Un tomāti, labākie mazie ķiršu. Vienkārši pārgrieziet tos uz pusēm.

Paņemiet cepamtrauku un uzlieciet visus sīpolus uz tā apakšas. Virsū liek ribiņas un uz tām tomātu pusītes ar griezuma pusi uz augšu. Nav nepieciešama eļļa. Un mēs arī neko nepārklājam ar foliju.

Lasi vēl: Laime jau pie durvīm: nosauktas 2 zvaigžņu zīmes, kuru dzīve septembra sākumā negaidīti mainīsies uz labo pusi – Eņģeļi palīdzēs it visā

Visi! Liek uzkarsētā cepeškrāsnī un cep tieši bez vāka apmēram 60 minūtes 180 C temperatūrā.

Leave a Comment