9 naudas likumi, kas jāzina ikvienam

Nauda nāk, ja esi līdzsvarā

Droši vien esi ievērojis, ka, visu laiku veltot darbam, attiecības ģimenē automātiski sabrūk kā kāršu namiņš, parādās veselības problēmas un citas nepatikšanas. Tas notiek tāpēc, ka netiek ievērots līdzsvara likums. Tiklīdz jūs pārejat tikai uz vienu sistēmu, visas pārējās sāk neizdoties.

 

Lai tas nenotiktu, ir svarīgi pievērst uzmanību visām dzīves jomām – ne tikai būt produktīvam darbiniekam vai priekšniekam, bet arī personīgajai dzīvei, draugiem, hobijiem, izklaidei. Tikai šādā stāvoklī, pildot visas lomas, vari kļūt laimīgs, un nauda būs tikai patīkams bonuss.

 

Nauda ir dzīve

Nauda ir pastāvīga kustība stagnācijas stāvoklī, ir diezgan grūti vai pat neiespējami palielināt savus ienākumus. Ikviens ir pazīstams ar frāzi: “Labi, ar mums viss ir kārtībā”, taču patiesībā jūs vienkārši devalvējat savu vēlmi augt un attīstīties, bloķējot savu finanšu plūsmu.

 

Nauda ir tikai tagadnē

Naudas nav ne pagātnē, ne nākotnē. Pagātne sastāv no daudzām bailēm, negatīvas attieksmes no bērnības un sliktas pieredzes. Nākotne ir fantāzijas un sapņi, bērnišķīga pozīcija, nezināmais, nenoteiktība.

Tikai tagadnē ir skaidrs plāns un mērķis, apziņa, atbildība, prasme, darbība un rezultāts. Un tikai tagadnē jūs varat strādāt, lai palielinātu savus ienākumus.

 

Bērniem naudu nevajag

Šeit mēs runājam par bērna stāvokli pieaugušā vecumā. Un tas ir par bezpalīdzību, atbildības nodošanu kādam citam, gaidīšanu, kad kāds cits atrisinās jūsu problēmas.

Atrodoties bērna pozīcijā, jūs nevarēsiet nopelnīt lielu naudu, jo bērniem naudu nevajag. Naudas plūsma atveras tikai pieaugušajiem, kuri ir atbildīgi un apzināti, mērķtiecīgi un prot savu biznesu. Tikai pilngadīgs cilvēks prot pārvaldīt naudu, izveidot drošības tīklu, veikt uzskaiti un plānot izdevumus, ieguldīt, maksāt nodokļus un ar cieņu izturēties pret finansēm.

 

Nauda nāk tikai tiem, kas ir īstajā vietā

Finanses ļoti skaidri parāda, vai visu dari pareizi. Ja tev viss ir savās vietās, tu vari nopelnīt un paturēt naudu, bet, ja tu, piemēram, rīkojies kā māte vai bērns savam vīram, sistēma neizdodas.

Tiem, kam attiecības klājas labi, ir nauda.

Vecāku nepieņemšana, aizvainojums pret viņiem, saskarsme ar bijušajiem – tas viss bloķē finanšu plūsmu, jo attālina no vietas sistēmā un ievelk pagātnē. Un kā atceramies, agrāk naudas nebija.

 

Nauda sagādā prieku

Ja jums tas tā nav, meklējiet naudas bloķēšanas iemeslu. Varbūt tā ir negatīva attieksme, senču pieredze vai jūsu negatīvā pieredze.

Ir svarīgi atcerēties, ka sapņu īstenošanai ir nepieciešamas finanses. Lai neskatītos uz cenām, ceļojiet, pērciet, ko vien vēlaties. Izvirzot sev skaidrus, konkrētus mērķus, nauda tiem automātiski parādās. Precīzāk, veidi, kā tos nopelnīt.

Lasi vēl: Kā iegūt otro zaļumu un dārzeņu ražu: ņemiet šķēres

Nauda pieder tiem, kam tā pieder

Šis naudas likums saka, ka jūs nevarat paņemt to, kas nepieder jūsu naudas sistēmai. Piemēram, mantojums, alimenti, kas tieši tevi neskar. Šī nauda nav ārpus jūsu sistēmas, tāpēc tā prasīs enerģiju un resursus.

 

Nauda prasa cieņu

Aizdevumi un parādi, mīlestība pret dāvanām, nepārdomāti tēriņi, bailes palielināt atalgojumu par savu darbu – tā ir necieņas attieksmes pret naudu izpausme un, protams, no šādiem scenārijiem vajadzētu atteikties.

Analizējiet savas domas un attieksmi pret naudu. Iespējams, tie ir tie, kas neļauj jums palielināt savus ienākumus.

 

Leave a Comment