22 priekšmeti: Dižā Vanga savulaik nosauca 22 spēka lietas, kas atvaira bēdas un nedienas. Ieviešot tās savā mājoklī, tu dzīvošot laimē un pārticībā


17. Dzintars

Vanga mācīja: “Mājās vajadzētu būt sastingušai saulītei, kas atspoguļojas sveķos. Noteikti ievies mājoklī dzintaru, lai tas visu sakārto gan tavā galvā, gan liktenī.”

 

18. Smilšu pulkstenis

Izcilā zīlniece teica: “Smilšu pulkstenis tev kļūs par uzticamu draugu, kas vienmēr pateiks, ko darīt sarežģītā situācijā, kā arī mājas rotājumu, kas vienmēr piesaistīs skatienu. Ja mājoklī nav smilšu pulksteņa, tas nozīmē, ka tā iemītnieki netaupa laiku un netur solījumus. Cilvēki ir tik šauri domājoši vai vienkārši nezina, kas viņiem var palīdzēt iegūt kontroli pār laiku. Smilšu pulkstenis ir jādāvina tiem, kuriem tu patiesi vēlies palīdzēt.”

19. Dateļpalma un pūpoli

“Izaudzē palmu no sēklas. Lai tā sargā tevi un tavu mājokli, un vienmēr pagodina Jēzu Kristu. Un turi mājās pūpolus gadu no gada. Tie nesīs labestību, piesaistīs bagātību un panākumus visās jomās, būs tavs lielākais draugs un palīgs,” pastāstīja Vanga.

20. Rotaļlieta “Laimes putns”

Zīlniece pauda: “Laimes putns ienes mājā laimi. Piekar šo koka rotaļlietu virs mazuļa gultiņas, lai viņš skatās uz to kā uz mazu dzeltenu sauli, vēro to. Bet laimes putns izpletīs savus spārnus pār mazuli, pasargās viņu, stāstīs pasakas un nožāvēs viņa asaras. Un bērns smiesies, skatīdamies uz viņu, rādīs ar pirkstiņu un pļāpās.”

Lasi vēl: Sinoptiķi sniedza prognozi par negaidītu vasaras beigām: kas mūs sagaida augustā

21. Svētbilde

“Nepaslinko un apmeklē baznīcu. Ne tikai aizdedz sveces veselībai un mieram, bet dodies uz baznīcas veikalu un izvēlies svētbildi, kas kļūs par tavu palīgu dzīvē.

Aplūko svētbildes un izvēlies to, kura tev sagādā vislielāko prieku. Šāda svētbilde kļūs par tavu patieso draugu, tā tevi mierinās grūtā brīdī, iepriecinās bēdās un atbrīvos no raizēm. Galvenais ir lūgties svētbildes priekšā no visas sirds, nevis izmantot to savu vajadzību apmierināšanai,” mudināja Vanga.

22. Melns akmens

Izcilā zīlniece teica: “Lai labi gulētu, tev jāatrod palīgs, kas tevi miegā pasargās. Šeit noderēs melns ceļmalas akmens, pats neuzkrītošākais. Tā tikai šķiet, ka šis priekšmets nenes neko citu kā nepatikšanas. Ja ieviesīsi savā mājā šādu akmeni, tev nekad nebūs miega problēmu.

 

Leave a Comment