Nepatīkama ziņa daudziem ”Instagram” lietotājiem! Noteikti daudzi būs nikni..

Nepatīkama ziņa daudziem ”Instagram” lietotājiem! Noteikti daudzi būs nikni un šis viņus ļoti neapmierinās, tomēr pārstāvji jau ir izlēmuši. 

nstagram ir viena no populārākajām sociālo tīklu platformām pasaulē, kas piedāvā unikālu veidu, kā dalīties ar fotogrāfijām un video. Tā tika izveidota 2010. gadā, un tās radītāji ir Kevins Sistroms un Maiks Krīgers.

Instagram ātri piesaistīja lietotāju uzmanību ar savām viegli lietojamām filtriem, kas ļauj uzlabot attēlu kvalitāti un radīt māksliniecisku izskatu. 2012. gadā Facebook iegādājās Instagram par vienu miljardu dolāru, padarot to par vienu no lielākajiem darījumiem sociālo mediju vēsturē.

Instagram ir ne tikai vieta, kur dalīties ar ikdienas dzīves mirkļiem, bet arī spēcīgs instruments biznesam un mārketingam. Zīmoli izmanto Instagram, lai veidotu savu identitāti, reklamētu produktus un sasniegtu plašu auditoriju.

 

Influenceri 

Platforma piedāvā dažādas funkcijas, piemēram, Instagram Stories, IGTV un Reels, kas ļauj lietotājiem veidot dažāda veida saturu un mijiedarboties ar sekotājiem.

Instagram ir pazīstams arī ar savu spēcīgo ietekmētāju (influenceru) kultūru, kur cilvēki ar lielu sekotāju skaitu var pelnīt naudu, reklamējot produktus un pakalpojumus.

Daudzi ietekmētāji ir kļuvuši par ievērojamiem sabiedrības darbiniekiem, izmantojot savu platformu, lai popularizētu dažādas tēmas, sākot no modes un skaistumkopšanas līdz ve****ai un fitnessam.

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

 

Cilvēku nepatika

Cilvēkiem nepatīk pārāk liels reklāmu skaits Instagramā, kas bieži traucē lietotāju pieredzi. Dažiem ir nepatika pret algoritmu izmaiņām, kas ietekmē saturu, ko viņi redz savā plūsmā, un liek izlaist draugu un ģimenes ierakstus.

Lietotāji bieži sūdzas par ietekmētāju kultūras virspusību un viltus perfekcijas izrādīšanu, kas var radīt neīstas dzīves sajūtu.

Negatīvi tiek uztvertas arī nepārtrauktās izmaiņas interfeisā un funkcijās, kas var būt mulsinošas. Vēl viens aspekts, kas nepatīk, ir privātuma un datu drošības jautājumi, jo cilvēki uztraucas par to, kā tiek izmantoti viņu dati.

Bots un viltus konti ir vēl viena problēma, jo tie rada nevēlamus komentārus un sekotājus. Arī satura dzēšana vai cenzūra bez skaidriem iemesliem izraisa neapmierinātību.

Burtiski pirms pāris dienām lietotnes pārstāvji paziņoja vēl vienu nepatīkamu ziņu, kura diemžēl skars arī Latvijas lietotājus. Kas gaidāms tālāk? Lasām!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

 

Iespējams, nākotnē reklāmas “Instagram” būs grūtāk ignorēt, jo tās būs jānoskatās, lai turpinātu ritināt draugu publicēto saturu. “Instagram” pārstāvis Metjū Taijs apstiprināja, ka platformā pašlaik tiek testētas jauna veida reklāmas, kuras nevarēs izlaist.

“Meta” šo formātu sauc par “reklāmas pauzi”. Taijs norāda, ka uzņēmums vienmēr meklē formātus, kas būtu vērtīgi reklāmdevējiem.

Daži “Instagram” lietotāji jau ir pamanījuši šīs jaunās reklāmas un atzinuši, ka nav iespējams ritināt garām reklāmai, kamēr nav beigusies “reklāmas pauze”. Ziņots, ka šīs reklāmas pauzes ilgst dažas sekundes, taču nav skaidrs, vai to garums mainīsies, ja šī funkcija tiks oficiāli ieviesta.

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

Reklāmas, kuras nevar izlaist, nav nekas jauns, jo tās jau izmanto vairākās platformās, piemēram, “YouTube”. Taču “Instagram” gadījumā šis ir jauns un ievērojami agresīvāks veids, kā piespiest lietotājus skatīties reklāmas.

Jāuzsver, ka “Instagram” šīs reklāmas biežāk izmēģina savā galvenajā plūsmā, nevis “Reels” vai “Stories” sadaļās.

Lasi vēl: Pasaule ir briesmās: speciālistu atklājums uz nākotni pārsteidz daudzus pat neticīgos šim

Latvijā Instagram ir ļoti populāra platforma, ko izmanto liels skaits cilvēku. Šī sociālo mediju lietotne ir īpaši iecienīta jauniešu un jaunpieaugušo vidū, kuri aktīvi dalās ar fotogrāfijām, video un stāstiem. Instagram ir kļuvusi par svarīgu saziņas un izklaides rīku, kur lietotāji var sekot draugiem, ģimenei, slavenībām un ietekmētājiem.

Papildus personīgajai lietošanai Instagram tiek plaši izmantota arī uzņēmējdarbībā. Daudzi uzņēmumi un zīmoli Latvijā izmanto Instagram, lai sasniegtu savu auditoriju, reklamētu produktus un pakalpojumus, kā arī veidotu zīmola atpazīstamību.

Platforma piedāvā dažādus rīkus un iespējas, piemēram, stāstus, tiešraides un iepirkšanās funkcijas, kas padara to par efektīvu mārketinga kanālu.

Instagram ietekme uz Latvijas sabiedrību ir ievērojama, jo tā veicina jaunas tendences, iedvesmo un informē lietotājus par jaunumiem dažādās jomās, sākot no modes un dzīvesstila līdz tehnoloģijām un kultūrai. Platforma arī sniedz iespēju vietējiem ietekmētājiem un satura radītājiem veidot karjeru, piesaistot plašu sekotāju loku un sadarbojoties ar zīmoliem.

 

Leave a Comment