Pozitīvi: 4 zvaigžņu zīmes, kas atradīs negaidītu mīlestību tieši augusta beigās

Jums augusta beigas atnesīs jaunas mīlas vēsmas un tās piepildīsies jau pavisam drīz. Jums augusta beigas būs atmiņā paliekošs laiks. 

Vēzis

Vēzis, tu lielu šīs vasaras daļu esi veltījis saviem mīļajiem, radot atmiņas un esot atbalsta stabs, uz kuru vienmēr var paļauties. Bet šajā procesā jūs esat arī uzcēlis cietoksni ap savu sirdi, pasargājot to no sāpēm, kas dažkārt pavada atvēršanos jaunām attiecībām.

Tuvojoties rudenim, jūs varat sajust pārmaiņas — negaidītu siltumu, kas izkausēs jūsu tik rūpīgi celtās sienas. Iespējams, ka tavā dzīvē būs kāds, kurš saskatīs tavu gādīgo raksturu un emocionālo dziļumu aiz tavas aizsardzības.

Šis cilvēks tev šķitīs kā ģimene, it kā viņš vienmēr būtu bijis tavas dzīves sastāvdaļa. Kad mīlestība klauvē pie jūsu durvīm, nebaidieties tās atvērt. Varbūt šī būs mīlestība, kas paliek, piedāvājot jums drošību un emocionālu saikni, par kuru vienmēr esat sapņojis.

 

Jaunava

Jaunava, šovasar tu biji aizņemts ar savas dzīves organizēšanu, mērķu izvirzīšanu un sīkumu pielāgošanu, kas varētu izvairīties no citu uzmanības. Iespējams, ka romantika nebija jūsu pirmā prioritāte, taču Visumam ir citi plāni attiecībā uz jums.

Tuvojoties rudenim, jūs pēkšņi varat pieķerties kādam, kurš novērtē jūsu precizitāti un aso prātu. Šis cilvēks nebūs tikai pārejoša iedoma – viņš saskatīs skaistumu tavā precizitātē, centībā un apņemšanās sasniegt izcilību.

Viņš mīlēs jūs tādu, kāds jūs esat, ar jūsu trūkumiem un palīdzēs jums saprast, ka dažreiz jūs varat atbrīvoties no kontroles un vienkārši izbaudīt mirkli. Nebrīnieties, ja šī saikne jūs pārsteigs. Mīlestība ne vienmēr notiek saskaņā ar grafiku, un šī var būt tieši tā, ko jūs nezināt, ka jums tas ir vajadzīgs.

 

Svari

Svari, līdzsvars ir tavs otrais vārds. Šovasar jūs centāties radīt harmoniju savās attiecībās, darot visu iespējamo, lai visi apkārtējie būtu laimīgi un apmierināti. Jūs esat dzimis miera nesējs, vienmēr cenšaties radīt līdzsvaru savā pasaulē. Bet dažreiz, tiecoties pēc šī līdzsvara, jūs aizmirstat pievērst uzmanību savām vajadzībām un vēlmēm.

Iestājoties rudenim, mīlestība var atnākt pie jums visnegaidītākajā veidā. Tavā dzīvē var ienākt cilvēks, kurš izaicinās tavu ierasto dzīvesveidu, kāds, kurš satricinās tavu rūpīgi veidoto līdzsvaru.

Šis cilvēks ienesīs azartu, aizraušanos un piedzīvojumu sajūtu, par kuru nezināji, ka tev pietrūkst. Tas jums atgādinās, ka mīlestība ne vienmēr ir līdzsvara saglabāšana, bet gan haosa pieņemšana, kas pavada patiesi jūsu sirds atvēršanu. Sagatavojieties romantikai, kas nebūt nav paredzama, un nebaidieties ļaut tai nosvērt svaru kausus sev par labu.

 

Zivis

Zivis, jūs esat zodiaka sapņotāja, vienmēr apmaldījusies savās domās un bezgalīgās fantāzijās. Šovasar esi strādājis pie radošiem projektiem, izzināji savu iekšējo pasauli un rodi mierinājumu vientulībā. Jums patika klusie brīži, laiks, kas pavadīts, domājot par to, kas jūs esat un ko vēlaties no dzīves.

Bet vasarai beidzoties, mīlestība var jūs atrast visnegaidītākajā laikā. Jūsu dzīvē var ienākt cilvēks, kuram ir kopīga jūsu mīlestība pret skaistumu un mākslu, piedāvājot saikni, kas šķitīs gandrīz nepasaulīga.

Lasi vēl: Pēc šiem augiem nekad dobē nestādiet ziemas ķiplokus: šī kļūda dārzniekiem laupīs visu ķiploku ražu

Šis cilvēks redzēs pasauli tāpat kā jūs, ar brīnuma sajūtu un empātijas pilnu sirdi. Viņš tevi iedvesmos, izaicinās un mudinās sekot saviem sapņiem, lai cik tālu tie arī šķistu. Nebrīnieties, ja šī mīlestība atgādinās ainu no vienas no jūsu iecienītākajām filmām — tā būs tikpat sapņaina saikne kā jūs.

 

Leave a Comment