Kā uzzināt, vai jūsu mājoklis ir enerģētiski tīrs: pazīmes

Pirms runājam par enerģētisko tīrību, parunāsim par to, kā izskatās enerģētiskie netīrumi smalkajā plānā un vai tie vispār pastāv?

Maratona sākumā tika veikta aptauja: cik labi cilvēki jūtas mājā, kā pietiekami izguļas utt. Daži skatītāji rakstīja par izsīkuma sajūtu, vājumu un savstarpējas sapratnes trūkumu starp mājsaimniecības locekļiem.

Tad maratona beigās nolēmām praktizēt negatīvu skenēšanu kosmosā. Lai katrs cilvēks, pat ja viņš nav ekstrasenss, ne burvis vai enerģētikas praktiķis, varētu redzēt un sajust, kas notiek viņa mājās smalkajā plānā – plūsmas dēļ grupu praksē.

Pēc treniņa skatītāji dalījās ar saviem rezultātiem. Daži teica, ka neko aizdomīgu nav redzējuši un māja esot tīra. Un viena meitene pat blakus dzīvoklī aiz sienas ieraudzīja cilvēka aprises, piemēram, spoku – un tiešām, nesen tur bija vecāka sieviete.

Bet tie cilvēki, kuri maratona sākumā rakstīja par problēmām mājā, biežāk atzīmēja, ka pamanīja smalkā līmenī:

Šī pieredze apliecina, ka mājās ar enerģētisko netīrumu iedzīvotāji izjūt līdzīgus simptomus. Apskatīsim viņu sarakstu ar jums.

Lai uzzinātu, cik tīra vai netīra ir jūsu enerģijas māja, atbildiet uz šādiem jautājumiem. Paņemiet pildspalvu un papīru un atzīmējiet izvēles rūtiņu, ja atbildat “jā”:

 

Vai tavs garastāvoklis sabojājas, ieejot mājā?

Vai jūs kļūstat aizkaitināts, pārkāpjot slieksni, vai šķiet, ka jūsu enerģija no jums izplūst? Tas liecina, ka jūsu mājas enerģija ir pat smagāka par ielām vai ieejām, pa kurām gājāt.

 

Nav iedvesmas, kad esat mājās?

Ja pastaigā vai darbā esi entuziasma pilns, bet mājās tā vien gribas pārguris nokrist gultā un skatīties seriālu, tas ir rādītājs, ka māja tevi nebaro. Un tas vismaz jūs apēd.

Vai jūtaties noguris, pat ja esat pietiekami gulējis?

Rīta nogurumu var izraisīt daudzi iemesli, sākot no nepareizas guļamistabas ventilācijas līdz neērtam spilvenam.

Bet, ja ar jūsu guļamistabu viss ir kārtībā un jūs joprojām pamostaties tā, it kā visu nakti pār jums būtu braukājušas skrituļslidas, atzīmējiet izvēles rūtiņu.

Vai jums ir murgi šajā mājā?

Lasi vēl: Burku vāciņi nekad neuzpūtīsies: vienkārša dārzeņu salātu recepte ziemai, kas izdosies ikvienam

Es pati, kad savulaik meklēju murgu cēloni, speciāli īrēju viesnīcas numuriņu, lai pārbaudītu, vai problēma ir vietā, kur guļu, vai nav? Jūs varat atkārtot šo eksperimentu vai lūgt pavadīt nakti radinieku vai draugu dzīvoklī.

 

Leave a Comment