Mācītājs jautāja bērnu nama darbiniecei: “Kāpēc visi bērni klusē? Neviens neraud…” Atbilde, ko viņš saņēma, dziļi aizskāra viņa sirdi un atstāja neizdzēšamu rētu

Mīlestība ir spēcīga un dziļa sajūta, kas piešķir mūsu dzīvei spēku, cerību un jēgu. Tā ir būtiska, jo tieši mīlestība padara mūsu eksistenci vērtīgu. Īpaši svarīgi ir dalīties mīlestībā ar bērniem, jo viņiem tā ir vitāli nepieciešama viņu emocionālajai un garīgajai attīstībai.

Nepiemirstiet par viņu ciešanām, un rīkojieties, lai nodrošinātu viņu laimi un labklājību.

Šis stāsts ir par Deinu un Metu, vīru un sievu, kuru dzīves ir savijušās jau kopš bērnības. Viņu saikne ir kā ģimenes saite, kas izveidojusies un nostiprinājusies gadu gaitā. Deina un Mets iepazinās bērnībā, kad abi mācījās vienā skolā, un jau tad viņu starpā uzplauka dziļa mīlestība.

Viņu attiecības izauga līdz patiesai un ilgstošai mīlestībai, kas ir balstīta ne tikai uz pieķeršanos, bet arī uz cieņu, sapratni un kopīgiem mērķiem. Viņi ir viens otram ne tikai partneri, bet arī vislabākie draugi un uzticības personas.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Mīlestība starp Deinu un Metu ir apliecinājums tam, cik svarīgi ir atvērt savu sirdi un ļaut tajā ienākt patiesai saiknei ar citu cilvēku. Tā ir mācība par to, ka mīlestība ir ne tikai emocionāls, bet arī dziļi cilvēcīgs spēks, kas var pārvarēt grūtības un izaicinājumus, kas rodas dzīves ceļā.

Viņu stāsts ir iedvesmojošs piemērs tam, kā mīlestība var izturēt laika pārbaudi un kā tā var veidot stiprus, noturīgus pamatus ilgstošai un laimīgai dzīvei kopā.

Kad Deina un Mets apprecējās, viņu ģimene papildinājās ar skaistu meitenīti vārdā Luella. Nesen Deina dalījās sociālajos tīklos ar attēlu, kurā viņa guļ gultā blakus savam mazulim. Fotogrāfiju uzņēma viņas vīrs Mets, kad viņš atnāca mājās no darba. Tomēr visvairāk cilvēkus aizkustināja nevis pati bilde, bet gan tās apraksts.

“Pirms pāris dienām mana meita histēriski raudāja – zobi nāk ārā,” rakstīja Deina. “Es apgūlos blakus mazajai meitenītei gultiņā, cerot viņu nomierināt. Manas meitas klātbūtne mani tik ļoti nomierināja, ka es aizmigu. Kad pamodos, ieraudzīju, ka Mets jau ir mājās.”

Situācija

Deina turpināja, “Es paskatījos uz viņu, un viņa acīs bija asaras, viņš izskatījās tikpat satraukts kā es. Es prātoju, kas viņam sagādāja tik daudz sāpju, bet viņš teica, ka viss ir labi. Tajā brīdī, kad viņš mūs redzēja abas guļam, viņš saprata, cik ļoti mīl mūs abas. Šī situācija viņam atgādināja to, ko mācītājs savulaik bija teicis – grūtībās jāatceras, ka mēs neesam vieni.”

Dabas vērotājs Vilis Bukšs beidzot atklāj kādi laikapstākļi sagaidīs mūs uz Līgo svētkiem! Esmu pārsteigts!

Mets vēlāk atzina, ka viņš bija pārdzīvojis grūtu dienu darbā, un redzot savu sievu un meitu, kas tik mierīgi guļ blakus, viņš sajuta milzīgu mīlestības un rūpju vilni. Viņam asaras acīs sariesās, jo viņš saprata, cik ļoti viņš ir pateicīgs par savu ģimeni. Tās bija emocijas, kuras bija uzkrājušās, un šis mirklis kalpoja par atgādinājumu, cik svarīgi ir novērtēt mīļotos.

Lasi vēl: Diemžēl, bet skumja ziņa… Mūžībā devusies labi zināmā Latvijas režisore, kuras darbs ietekmēja visu teātra pasauli

Šis mirklis Deinas un Meta dzīvē kļuva par simbolu viņu dziļajai mīlestībai un saiknei. Tā bija atgādinājums par to, cik svarīgi ir būt klāt vienam otram un dalīties gan priekos, gan bēdās. Tāpat kā mācītājs savulaik bija teicis, grūtībās ir jāatceras, ka mīlestība un ģimenes atbalsts palīdzēs pārvarēt jebkuras dzīves vētras.

Deina un Mets saprata, ka šie mazie ikdienas mirkļi, kad viņi ir kopā ar savu meitu, veido viņu dzīves lielāko vērtību. Un, lai arī cik smagas būtu dienas, viņi vienmēr atradīs mierinājumu viens otrā un savā ģimenē.

Tomēr tālāk notiekošais lika asarām sariesties acīs.. 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment