Visiem iedzīvotājiem, kuriem ir ”“Mastercard” norēķinu kartes gaidāmas pamatīgas izmaiņas attiecībā uz kartēm!

Mākslīgais intelekts (AI) un tērzēšanas roboti šogad ir kļuvuši par ļoti populārām tendencēm. Regulāri tiek rādītas ziņas par nozares gigantiem, kuri uzsāk AI izstrādi un nodrošina to saviem klientiem. Ievērības cienīgs piemērs ir “Mastercard”, kas novembra beigās ieviesa savu AI tērzēšanas robotu Shopping Muse, izmantojot savu meitasuzņēmumu Dynamic Yield by Mastercard.

Šī tērzēšanas robota mērķis ir palīdzēt iepirkties. Kā norāda Dynamic Yield, robots Shopping Muse ir iestatīts, lai mainītu veidu, kā patērētāji pārvietojas un atklāj preces mazumtirgotāju digitālajos katalogos.

Lietotāji varēs uzdot jautājumus parastā valodā, un tērzēšanas robots sniegs pielāgotus ieteikumus. Konkrētās e-komercijas platformas, kurās šis novatoriskais risinājums būs pieejams, vēl nav atklātas.

Ori Bauer, Dynamic Yield izpilddirektors, uzsver, cik svarīgi ir ieviest personalizētu stratēģiju, lai apmierinātu cilvēku iepirkšanās vēlmes. Izmantojot mākslīgo intelektu, uzņēmums cenšas nodrošināt visaptverošu un pielāgotu tiešsaistes iepirkšanās pieredzi.

Ir svarīgi uzsvērt, ka 2022. gadā Mastercard veiksmīgi pabeidza Dynamic Yield, slavena digitālās personalizācijas uzņēmuma iegādi no tā iepriekšējā īpašnieka McDonald’s. Pēc tam Mastercard uzņēmumu pārdēvēja par Dynamic Yield.

Lasi vēl: Decembra veiksminieki: šajās zodiaka zīmes dzimušie burtiski peldēsies laimē un labklājībā

30. novembrī tika atzīmēta viena gada jubileja kopš OpenAI mākslīgā intelekta (AI) tērzēšanas robota ChatGPT palaišanas. Ir vērts pieminēt, ka šis rīks ir būtiski ietekmējis daudzas nozares, radikāli mainījis informācijas izguves procesu un veicinājis nozares attīstību.

ChatGPT ieviešana ir pamudinājusi daudzus tehnoloģiju gigantus izveidot savus AI tērzēšanas robotus un plašu citu AI rīku klāstu. Tomēr pat pēc gada OpenAI tērzēšanas robots ir pastāvīgi saglabājis savu popularitāti.

Neskatoties uz to, ka gadu strādājam pie tīmekļa versijas, ChatGPT pēc sešiem mēnešiem kļuva pieejams mobilajās ierīcēs. Konkrētāk, lietojumprogramma “ChatGPT” kļuva pieejama “iOS” operētājsistēmā 2023. gada maijā un “Android” ierīcēs jūlijā.

Šī AI palīga plašo atzinību nepārprotami apstiprina statistikas dati. Saskaņā ar Data.ai ziņojumu “ChatGPT” līdz šim mobilajās ierīcēs ir lejupielādēts satriecoši 110 miljonus reižu, kā rezultātā ieņēmumi ir gandrīz 30 miljoni dolāru, galvenokārt no “ChatGPT Plus” abonentiem.

 

Leave a Comment