Decembra veiksminieki: šajās zodiaka zīmes dzimušie burtiski peldēsies laimē un labklājībā

Šodien pastāstīsim, kuru horoskopa zīmju pārstāvjiem, atbilstoši vairāku astrologu prognozēm, šomēnes veiksies naudas un mīlestības jomās. Raugi, varbūt arī tu esi šo laimes lutekļu vidū!

Veiksme naudas lietās

Astroloģe Tamāra Globa sagaida, ka finansiālus panākumus šomēnes gūs trīs zodiaka zīmju pārstāvji. Viņiem pavērsies daudz iespēju, kas var uzlabot materiālo stāvokli.

Vērsis

Decembrī Vērša zīmē dzimušajiem būs labi ienākumi, īpaši mēneša beigās. Bet nauda pati par sevi neparādīsies, būs smagi jāstrādā. Lai veiksme nenovērstos, ir vērts padomāt par labdarību.

 

Svari

Šīs zodiaka zīmes pārstāvji varēs gūt lielus panākumus, ja nolems mainīt darbības veidu. Lai nodrošinātu finansiālus sasniegumus, neaizmirsti arī par garīgo izaugsmi.

 

Skorpions

Mēneša vidū Skorpionus sagaida veiksme naudas lietās. Tiem, kas vēlas, lai finansiāli panākumi turpinātos iespējami ilgāk, vajadzētu atbrīvoties no seniem aizvainojumiem un uzlabot attiecības ar tuviniekiem.

Savukārt astroloģe Jeļena Gutirko min četras zodiaka zīmes, kurās dzimušos gaida naudas pieplūdums.

Vērsis

Šomēnes Vēršus sagaida liela veiksme it visā, viņi varēs gūt patiesus panākumus. Parādīsies papildu ienākumu avots. Vērši saņems lielas naudas summas, kas palīdzēs piepildīt lolotās vēlmes.

 

Vēzis

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem vajadzētu ieklausīties savā intuīcijā – tas palīdzēs sasniegt pozitīvas pārmaiņas it visā. Vēži viegli iekaros jebkuras virsotnes paši saviem spēkiem, bez citu atbalsta vai palīdzības. Vēlams nodarboties ar to, kas patīk, tad var rēķināties ar pelnītu atlīdzību. Jebkurā gadījumā ienākumi decembrī pieaugs.

Lasi arī: “Tas ir Oficiāli pieņemts!” No 1. Janvāra par to pašu iedzīvotājiem Tagad būs jāpārmaksā stipri vairāk!

Lasi vēl: Lielākās kļūdas, ko savā dzīvē var pieļaut katra zodiaka zīme 2023.gada decembrī

Lauva

Gada nogalē drosmīgās un ambiciozās Lauvas būs uzmanības centrā. Šajā zodiaka zīmē dzimušie viegli atrisinās visas problēmas. Lauvām parādīsies jauni ienākumu avoti, viņi kļūs veiksmīgi un laimīgi.

 

Mežāzis

Decembrī atklāsies spējas un talanti, ar kādiem daba apveltījusi Mežāžus. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji šomēnes smagi strādās un saņems pelnītu atzinību.

Tikmēr astroloģe Karīna Tihonova sola negaidītu veiksmi Strēlniekiem un Ūdensvīriem.

Strēlniekiem gaidāms spēka pieplūdums, kas sniegs priekšrocības cīņā ar konkurentiem un lielas izredzes uz panākumiem. Bet Ūdensvīri pēkšņi kļūs bagāti. Papildus panākumiem darbā viņi piepeši saņems prāvu naudas summu. Lai neaizbaidītu veiksmi, ir svarīgi nešķērdēt naudu un būt pateicīgam par zvaigžņu dāvanām.

 

Veiksme mīlestībā

Taroloģe Halina Janko ir uzskaitījusi trīs zodiaka zīmes, kurās dzimušie piedzīvos veiksmi mīlestībā.

Jaunava

Gada pēdējā mēnesī Jaunavas aizdomāsies par savām dzīves izvēlēm un jūtām, un šis jaunais skatījums nāks tām par labu. Vairāki šajā zodiaka zīmē dzimušie vēlēsies romantiskajās attiecībās sasniegt jaunu līmeni.

Jaunavai ir jātiek galā ar iekšējiem konfliktiem un jānosaka prioritātes, kā arī jāatklāj savam partnerim noslēpums, kas jau ilgu laiku nedod mieru. Ja runāsi par savām kļūdām, esi godīgs – tas nesagraus, bet gan stiprinās attiecības ar otro pusīti.

 

Mežāzis

Decembrī šīs zodiaka zīmes pārstāvjus sagaida romāns vai romantisks piedzīvojums kopā ar otro pusīti. Bet, iespējams, viņi vienkārši nolems labi pavadīt laiku kopā ar draugiem.

Mežāži būs gatavi izbaudīt to, ko dzīve dāvā, gūt prieku no saskarsmes ar cilvēkiem un dalīties laimē ar saviem mīļajiem. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pieņems galīgo lēmumu attiecībā uz jebkuru jautājumu, par kuru domājuši jau ilgu laiku.

Lasi vēl: Aizsaulē devies ugunīgs un aktīvs aktieris; ģimene stāsta, ka viņš klusi un mierīgi devies tajā saulē tuvinieku lokā

Ūdensvīrs

Ūdensvīram veiksies romantiskās attiecībās, turklāt viņš rīkosies ļoti strauji. Kaislība un radošums garantē panākumus neatkarīgi no tā, ar ko viņš aizraujas. Iespējams, tuvumā ir kāds cilvēks, kurš gribētu uzsākt romānu, un Ūdensvīram ir tikai jāsper solis pretim, ja viņš jūt, ka tā būtu pareizi.

Arī profesionālajā laukā drosmīga rīcība Ūdensvīriem nāks par labu. Neļauj nelabvēļiem sevi atturēt – tu esi situācijas noteicējs un izstaro pārliecību. Ar tik pacilātu noskaņojumu tu vari mainīt pasauli tā, kā vēlies. Dāsni apdāvini tos, kuri veltījuši tev savu laiku un mīlestību. Visi tavas dzīves aspekti – draugi, ģimene, karjera – tevi priecēs.

 

Astroloģe un psiholoģe Jeļena Gutiro prognozē, ka decembrī veiksies 4 zodiaka zīmēm. Lūk, kurām veiksies! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment