”Tas beidzot ir noticis”: WhatsApp nāk klajā ar superīgu ziņu, ko gaidīja daudzi no jums!

Lietotne WhatsApp nāk klajā ar superīgu ziņu, ko gaidīja daudzi no jums! Beidzot lietotnes pārstāvji ir gatavi jums stādīt priekšā sen gaidītu iespēju iekš lietotnes. 

 

Kas ir ”WhatsApp”?

WhatsApp ir populāra un plaši izmantota programma, kas ļauj sūtīt ziņas, veikt zvanus un veikt videozvanus, izmantojot interneta savienojumu. Tā ir pieejama gan mobilo ierīču, gan datoru lietotājiem.

WhatsApp ir ļoti ērta un vienkārši lietojama programma, kas ļauj sūtīt teksta ziņas, attēlus, video un audio failus, kontaktus un dokumentus. Tāpat arī ir iespējams veikt grupu čatus, izveidot videozvana konferences vai sūtīt balssziņas.

 

Programmas galvenā priekšrocība ir tā, ka tā izmanto end-to-end šifrēšanu, kas nozīmē, ka tikai sūtotājam un saņēmējam ir piekļuve sūtītajiem failiem vai ziņām. Tas nodrošina lietotāju datu drošību un privātumu.

WhatsApp lietojumprogramma ir bezmaksas, un tā var tikt lejupielādēta no lietotņu veikala uz jebkuras iOS vai Android ierīces. Tomēr tā darbojas arī uz datoriem, izmantojot interneta pārlūku vai atsevišķu lietotni.

Lasi vēl: Decembra veiksminieki: šajās zodiaka zīmes dzimušie burtiski peldēsies laimē un labklājībā

Kopumā WhatsApp ir ļoti praktiska un plaši izmantota programma, kas ļauj cilvēkiem sazināties ar savām ģimenēm, draugiem vai kolēģiem visā pasaulē, izmantojot tikai interneta savienojumu.

Pavisam nesen šī lietotne publicēja ļoti iespaidīgus jaunumus. Viņi ir gatavi prezentēt jau sen gaidītu atjauninājumu, kurš būs pieejams pilnīgi visiem lietotājiem. Kas tas būs?

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment