”Tas beidzot ir noticis”: WhatsApp nāk klajā ar superīgu ziņu, ko gaidīja daudzi no jums!

Pēdējos notikumos WhatsApp ir atklājis nozīmīgus atjauninājumus, īpaši attiecībā uz drošības kodu. Šī funkcija ļauj lietotājiem ierobežot piekļuvi savām sarunām, nodrošinot, ka neparedzētas personas neuzķeras uz sensitīvu informāciju.

Ieviešot jauno Chat Lock funkciju, WhatsApp tagad ļauj lietotājiem slēpt atlasītās sarunas noteiktā mapē, kuru var aizsargāt, izmantojot paroli, pirkstu nospiedumu vai, Apple ierīču gadījumā, Face ID.

Tērzēšanas bloķēšanas funkcija sniedz jums iespēju ierobežot piekļuvi jūsu sarakstei. Tomēr tas paliks redzams līdzās citām atbilstībām kopskatā.

Turklāt funkcija Chat Lock ļauj pilnībā slēpt korespondenci noteiktā mapē, ko aizsargā parole vai biometriskā pieteikšanās. Tomēr ir uzreiz skaidrs, ka tērzēšanas bloķēšanas funkcijas ieviešana turpmākajos mēnešos tiks sadalīta pakāpeniski, nevis būs pieejama uzreiz.

Kas vēl ir zināms?

Savā Connect 2023 pasākumā septembrī Meta atklāja savus plānus iekļaut mākslīgā intelekta (AI) palīgus ar dažādām personībām dažādās platformās.

Līdz ar to WhatsApp jaunākā beta versija tagad ir ļāvusi noteiktai lietotāju grupai izmantot šo funkciju, kas darbojas līdzīgi ChatGPT vai Bing Chat risinājumam. AI palīga funkcionalitāte nav sarežģīta.

Lietotājiem ir iespēja uzdot sev interesējošos jautājumus un iesaistīties tiešā diskursā ar robotizēto vienību. Piemēram, var uzzināt par pašreizējo populārāko televīzijas seriālu vietnē Netflix.

Lasi vēl: Aizsaulē devies ugunīgs un aktīvs aktieris; ģimene stāsta, ka viņš klusi un mierīgi devies tajā saulē tuvinieku lokā

Turklāt lietotāji var izvēlēties no virknes robotu personību, kas pielāgotas noteiktām jomām, piemēram, sportam vai kultūrai, atkarībā no viņu personīgajām tieksmēm.

Leave a Comment