Aizsaulē devies ugunīgs un aktīvs aktieris; ģimene stāsta, ka viņš klusi un mierīgi devies tajā saulē tuvinieku lokā

Aizsaulē devies ugunīgs un aktīvs aktieris, kurš priecēja daudzus, gan seriālos, gan filmās. Ģimene stāsta, ka viņš klusi un mierīgi devies tajā saulē tuvinieku lokā. 

Pagājušā gadsimta 50. gados zinātnieki aktīvi iesaistījās pēcnāves fenomena izpētē. Tā amerikāņu zinātnieks Ians Stīvensons sāka interesēties par cilvēka dvēseles atdzimšanu.

Vairāk nekā 10 gadus viņš vāca informāciju no cilvēkiem, kuri kā viens apgalvoja, ka iepriekš dzīvojuši uz mūsu skaistās planētas.

Visi viņi līdz sīkākajām detaļām aprakstīja savus piedzīvojumus uz Zemes, taču Ians viņu stāstiem īsti neticēja. Tomēr viss mainījās, kad stāsts par kādu zēnu no Japānas kļuva zināms visai pasaulei.

Minhenes Fizikas institūta zinātnieki gāja tālāk, mēģinot izskaidrot Stīvensona pausto fenomenu. Eksperti uzskata, ka pasaule ir tikai mūsu uztvere, apvalks, kurā cilvēks vienkārši eksistē.

Pēc nāves visa viņa dzīves laikā saņemtā kvantu informācija atbrīvojas un nonāk Visumā. Tur to pārņem jauns cilvēks, kurš vēl tikai piedzimst. Ja tomēr ar reanimācijas palīdzību būtu iespējams atgriezt cilvēku atpakaļ dzīvē, visa kvantu informācija atgriežas atpakaļ pie nesēja.

 

68 gadu vecumā nomira Brookside aktieris Dīns Salivans, kurš spēlēja Džimiju Korkhilu.

Džimijs Korkhils seriālā Brookside bija atbildīgs par dažiem no neaizmirstamākajiem seriāla sižetiem, tostarp par ļaundara Trevora Jordača ķermeņa atrašanu zem viņa terases.

Kāds bija aizsaulē aiziešanas iemesls? 

Salivans bija visilgāk nostrādājušais Channel 4 seriāla Brookside dalībnieks, no 1986. līdz 2003. gadam spēlējot Džimiju Korkhilu. Aktierim 2018. gadā tika diagnosticēts prostatas vēzis. Viņš nomira mierīgi trešdien, paziņoja viņa aģents.

Lasi vēl: 5 neveiksmīgi sieviešu vārdi, kas var radīt problēmas un kurām pašām mūždien ”pielīp” neveiksmes

Lasi arī: Lieliskas ziņas iedzīvotājiem! Jau no 2024. gada 1. Janvāra plānojas būt iespaidīgs atbalsts

“Miljoniem cilvēku viņš bija un joprojām ir pazīstams kā “Džimijs”, bet ģimenei un draugiem viņš bija “Dino”. Dīna ģimene vēlas pateikties Arrowe Park slimnīcai par nesatricināmo un pastāvīgo atbalstu. Mēs lūdzam jūs cienīt viņu privātumu sēru laikā,” teikts Hamilton Management un viņa ģimenes paziņojumā.

Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

Leave a Comment