Decembra veiksminieki: šajās zodiaka zīmes dzimušie burtiski peldēsies laimē un labklājībā

Astroloģe un psiholoģe Jeļena Gutiro prognozē, ka decembrī veiksies 4 zodiaka zīmēm.

Vēzis

Šajā zodiaka zīmē dzimušos sagaida romantisks, mīlestības un laimes pilns periods, jo viņa radošums piesaistīs cilvēkus. Vēžiem parādīsies vēlme pastāstīt visai pasaulei par savām jūtām, viņi iegūs drosmi un pārliecību par sevi.

 

Lauva

Lauvām uzsmaidīs veiksme. Šajā zodiaka dzimušajiem decembris būs jautrības un prieka laiks, kad varēs atpūsties un izklaidēties. Lielāko daļu mēneša viņi pavadīs savas otrās pusītes sabiedrībā. Šobrīd Lauvām dzīvē klājas lieliski, un tas attiecas uz visu, arī uz profesionālo jomu.

 

Skorpions

Šajā zodiaka zīmē dzimušie var cerēt uz lieliem panākumiem mīlestībā un romantiskiem pārsteigumiem. Decembrī Skorpioni ar savu pievilcību piesaistīs pretējā dzimuma uzmanību. Vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem ir lielas izredzes satikt savu otro pusīti, īpaši, ja viņi ir iemācījušies novērtēt paši sevi un sapratuši, ka ir daudz pelnījuši.

 

Strēlnieks

Strēlniekiem decembris solās būt neticami priecīgs, viss būs kā pasakā. Viņi, visticamāk, atradīs savu sirdsāķīti, un tas viņiem dāvās enerģiju, mīlestību un romantiku. Neprecētie Strēlnieki noteikti saņems uzaicinājumu uz randiņu, pretējā dzimuma pārstāvji pievērsīs viņiem pastiprinātu uzmanību.

Kāds būs decembris saskaņā ar fenšui mācību

Saskaņā ar fenšui decembris ir Koka Žurkas mēnesis. Ko tas nozīmē? Cilvēki kļūs ietiepīgāki, ar viņiem būs gandrīz neiespējami strīdēties, tā būs neracionāla enerģijas tērēšana.

Žurka ir radošs dzīvnieks, tāpēc daudziem cilvēkiem būs vēlme mācīties un apgūt ko jaunu. Decembris ir piemērots laiks, lai iegūtu jaunas zināšanas un izbaudītu piedzīvojumus. Turklāt daudzi cilvēki kļūs sapņaināki, romantiskāki. Decembris ir mēnesis, kad var uzbangot radošums un uzplaukt mīlestība.

Veiksme sagaida tos, kuru personiskie elementi ir Iņ zeme un Iņ koks – viņu dzīvē ienāks daudzi palīgi, bet visas grūtības un problēmas tiks atrisinātas.

Cilvēki, kas dzimuši Cūkas, Kazas un Zaķa gadā, sajutīs savas pievilcības spēju, jo atbilstoši fenšui šomēnes aktivizējas persika zieda enerģija.

Persika zieds apvelta ar pievilcību un dod iespēju atrast otro pusīti. Tā ietekmē cilvēks viegli piesaista sev pretējo dzimumu. Taču ar romantiku viss neaprobežojas, persika zieds spēj daudz vairāk! Pateicoties tam, cilvēks spēj apburt citus, bet savu valdzinājumu var izmantot ne tikai romantikai, bet arī lietišķajās attiecībās un biznesā.

Lasi arī: “Tas ir Oficiāli pieņemts!” No 1. Janvāra par to pašu iedzīvotājiem Tagad būs jāpārmaksā stipri vairāk!

Lasi vēl: 5 neveiksmīgi sieviešu vārdi, kas var radīt problēmas un kurām pašām mūždien ”pielīp” neveiksmes

Zirga gadā dzimušajiem decembrī aktivizējas iznīcināšanas elements, kas izraisa svarīgas pārmaiņas dzīvē. Tomēr nav jābaidās, jo šis elements iznīcina arī visu slikto. Lai atbrīvotos no negatīvisma, jāieplāno vairākas pozitīvas izmaiņas, kas labvēlīgi ietekmēs skatījumu uz dzīvi.

 

Leave a Comment