Zaudēsiet pilnīgi visu: Globa pastāstīja, kuras zodiaka zīmes jūnija beigās atradīsies finansiālajās problēmas

Slavenā astroloģe Tamāra Globa brīdināja abu zodiaka zvaigznāju pārstāvjus no svarīgu lēmumu pieņemšanas, lieliem pirkumiem un finanšu darījumiem: pastāv risks zaudēt naudu.

 

Vērsis

Zemes zīmes pārstāvji, acīmredzot, ļoti sadusmoja zvaigznes, jo no 25. jūnija viņiem būs jābūt ārkārtīgi nesaldiem. Problēmas augs kā sniega bumbas. Viss sāksies ar sīkumiem: zaudēta neliela naudas summa, auskars…..

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Tomēr šie nelielie zaudējumi ir tikai finansiālās katastrofas sākums. Tamāra Globa brīdina izvairīties no ievērojamiem tēriņiem un darījumu slēgšanas.

Pūķa gadā Vēršiem veiksies ar naudu. Šķiet, ka ap zīmes pārstāvjiem rosīsies iespējas papildināt maciņu. Vēršiem tiks piedāvāts darbs, nepilnas slodzes darbs, sadarbība. Tātad, ja viņi vēlēsies, varēs nopelnīt. Cits jautājums, ka tikai tāpēc, lai nauda uz viņiem nenokristu no debesīm, vēl būs smagi jāstrādā.

Teļiem ir svarīgi aizstāvēt savas intereses, ja viņi jūt spiedienu no konkurentiem, partneriem. Pretējā gadījumā būs iespējams “uzdāvināt” savu naudas veiksmi citiem. Radošas idejas, pat ja tās ir ļoti drosmīgas, ir vērts mēģināt realizēt. Ar tām būs iespējams nopelnīt naudu.

Strēlnieks

Uguns zīmes pārstāvji laika posmā no 25. jūnija riskē nonākt krāpnieku ķetnās. Globa iesaka izvairīties no saziņas ar svešiniekiem – gan reālas, gan virtuālas. Esiet uzmanīgi ar naudu, visu rēķiniet un pārbaudiet divreiz.

Strēlniekiem veiksies naudas lietās. Pat šķietami zaudētājos projektos šīs zīmes pārstāvji spēs uzvarēt un nopelnīt bagātību. Taču, lai uzvarētu, ir vērts apdomīgi izvērtēt savas iespējas. Strēlniekiem uz panākumu viļņa var gribēties apskriet plašumus un pasēdēt peļķē.

Lasi vēl: 4 zodiaka zīmes, kas šogad būtiski mainīs savu karjeru un šī iespēja būs tā, kuru jūs tik sen jau gaidījāt

Arī, lai labi nopelnītu, Strēlniekiem vajadzētu sēdēt pie rakstāmgalda. Jaunas zināšanas un prasmes ļaus zīmes pārstāvjiem saskatīt iespēju nopelnīt naudu tur, kur visi pārējie ies garām. Paaugstināt savu profesionālo līmeni vajadzētu visa gada garumā, tad arī makā visu laiku būs “zvana monētas”.

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment