Vīrs paziņoja, ka ir iemīlējies citā sievietē, taču negaidīja pārsteigumu, ko viņam bija sagatavojusi sieva

Pie liela svētku galda pulcējās daudz cilvēku. Varētu pat teikt, ka ļoti daudz cilvēku. Un tie visi ir radinieki. Šodien Lindai un Kasparam ir kāzas. Ne vienkāršas kāzas, bet zelta kāzas! 50 gadus kopā! Un pie galda pulcējās bērni, mazbērni un mazmazbērni. Viņu ir tik daudz!

Pirmās jubilārus apsveica un vārdu teica divas vecākās meitas. Viņas sāka runāt kopā. Viņas ir dvīņumāsas, pieradušas visu darīt kopā.

– Dārgie mūsu zelta vecāki! Paldies jums! – sāka Vinete

– Paldies par to, ka jūs saglabājāt mīlestību uz mūžu un mums ir gan mamma, gan tētis, – teica Iveta.

– Un tas ir tik reti, ka gandrīz piecdesmit gadu vecumā ir abi vecāki, – turpināja Vineta.

“Nu, lūk, te ir atbilde uz jautājumu, kas mani uztrauc visu mūžu, – vai es rīkojos pareizi, piedodot vīra neuzticību?” – tajā brīdī domāja Linda.

Cik ātri paskrēja dzīve!

Tas bija jau sen. Viņa agri apprecējās, bija tikai otrajā institūta kursā. Viņas pedagoģiskās skolas audzēkņus uz balli bija uzaicinājuši militārās skolas kadeti. Viņa negribēja iet, viņai nebija īsti ko vilkt mugurā, viņai bija grūta dzīve.

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

Kas jums jādara pavasarī, lai šogad gliemeži neapēstu jūsu dārzu

Viņas māte viena audzināja abas māsas, tēvs nomira no frontē gūtajiem ievainojumiem, kad viņas vēl bija mazas. Un tagad Lindai bija viens sapnis – pēc iespējas ātrāk pabeigt institūtu, doties strādāt un izbeigt nabadzību. Viņai vajadzētu mācīties, nevis iet uz ballītēm.

Lasi vēl: Pārbaudīts! 5 īpaši rituāli, kas jāizdara jubilāram dzimšanas dienā, lai lielākie sapņi patiešām piepildītos

Bet māsa Zane viņu pārliecināja.

Lasi vēl: Pilnmēness martā: no kā speciālisti brīdina uzmanīties un kā tas tevi ietekmēs saskaņā ar tavu Zvaigžņu zīmi?

– Tev jāiet! Tie ir tādi puiši! Un viņi ir apskaužami dejotāji. Iedomājies: pie tevis pieiet garš, stalts, zilacains blondīns un uzaicina tevi dejot. Un tu dejo valsi, griezdamies apkārt! Un viņš nenovērš no tevis acis, un tu arī skaties uz viņu, bet piesardzīgi. Viņš ir labs!

Linda pārdomāja un nolēma, kāpēc gan neiet? Zane pat piekrita ļaut viņai uzvilkt savu mīļāko kleitu.

Tā nu viņa devās. Un viss notika tieši tā, kā Zane teica. Tas zilacainais blondīns ne tikai uzlūdza viņu uz valsi! Blondīns iepazīstināja ar sevi kā Kasparu.

Otrajā dienā viņi atkal satikās. Tad arī trešajā. Un tad izmantoja katru iespēju satikties.

Kaspars drīz beigs skolu, un viņš steidzināja Lindu pieņemt bildinājumu, sakot, ka, pirms došanās uz dienesta vietu, nepieciešams apprecēties. Apprecējās. Linda aizbraukšanai sāka gatavoties, bet pēkšņi Kasparu nozīmēja dienēt pavisam netālu. Un nebija vajadzības nekur braukt.

Lasi vēl: Ja uz jūsu māju nāk svešs kaķis, tas nenotiek nejauši

Viss bija kārtībā. Viņas ģimene bija tuvu, viņa turpināja mācības institūtā. Tad piedzima bērni. Dzemdēju uzreiz divus. Dvīņu meitenītes. Ar viņām bija grūti, bet mamma un māsa man palīdzēja, Linda varēju pabeigt institūtu. Bet Kaspars ļoti gribēja dēlu. Kaut kā viņš nebija ļoti priecīgs par meitenēm. Viņai atkal iestājās grūtniecība, un atkal piedzima meita. Vīrs bija satraukts. Kas ar viņu nav kārtībā?

 

Stāsta turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment