Pārbaudīts! 5 īpaši rituāli, kas jāizdara jubilāram dzimšanas dienā, lai lielākie sapņi patiešām piepildītos

Foto – Pexels

Dzimšanas diena ir visīpašākā diena katra cilvēka dzīvē. Šī diena parasti tiek gaidīta ar nepacietību, jaunām cerībām, plāniem un arī, protams, sapņiem. Un kurš gan nevēlas, lai šie sapņi realizētos, nevis tikai paliktu sapņi…

Ezotērikas speciālisti ir pārliecināti – savā dzimšanas dienā ir ārkārtīgi būtiskas divas lietas – šī diena ir jāpavada tā, kā vēlas to pats jubilārs un tajā jāgūst pēc iespējas vairāk emociju. Šajā dienā tāpat ir maksimāli jāveltī laiks pašam sev un jādara tikai tas, kas iepriecina pašu. Lai arī, iespējas, šis šķiet pašsaprotami, tomēr tam ir daudz lielāka nozīme, kā varētu iedomāties.

Pirmais rituāls: jāsatiek tikai tie, kas ir mīļi un tuvi

Dzimšanas diena ir lielisks iemesls, lai visi kopā satiktos kaut vai pie vakariņu galda. Tomēr ir būtisks kāds faktors – šajā mazajā vai lielākā ballītē drīkst būt tikai tādi cilvēki, kas pašam jubilāram ir tuvi, mīļi un simpātiski cilvēki. Ap jubilāru viņa īpašajā dienā nedrīkst uzturēties tādi cilvēki, kas viņam nav simpātiski vai nepatiesi – ja tā būs, šīs dienas “aura” būs sabojāta.

Izpildi testu!

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 74%

0%

Otrais rituāls: jāpalutina sevi!

Foto – Pexels

Jubilāram ir tiesības šajā dienā sevi palutināt – izrauties no rutīnas un dienu pavadīt tieši tā, kā viņš pats to vēlas. Ja iespējams, darbā jāpalūdz brīvdiena un jādodas turp, kur ļoti kārojās. Šai dienai jābūt tādai, kas “neatkārtojas” ar citām dienām – tajā sevi jālutina, jāiepriecina un daudz jāsmaida. Kā uzsver ezotērikas speciālisti, šai dienai jārada īpaši pozitīva aura.

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment