Pārbaudīts! 5 īpaši rituāli, kas jāizdara jubilāram dzimšanas dienā, lai lielākie sapņi patiešām piepildītos

Trešais rituāls: jāsāk ceļš uz saviem sapņiem

Foto – Pexels

Varbūt tu sen esi sapņojis doties ceļojumā, varbūt vēlies iemācīties dejot, gribi izlēkt ar izpletni vai beidzot iemācīties jāt ar zirgu? Dzimšanas dienā šo ir ne tikai jāgrib izdarīt, bet jāsper pirmie soļi, lai tas notiktu! Ezotērikas speciālisti iesaka sākt kaut vai ar pašu minimumu – “izsēt” savas domas un ieceres “kosmosā” – piezvanīt, painteresēties, vai ir kādi kursi, kur tas notiek, apjautāties paziņām un draugiem. Īsāk sakot – atskaņot savas vēlmes skaļi. Taču nevis tādā formā, ka “man tas būs”, bet ierādīt ceļu uz to. Nepietiks ar veco labo triku, pūšot svecītes uz tortes, klusībā vēlēties kaut ko – ezotēriķi teic, ka ar to nepietiks.

Ceturtais rituāls: jāizdara labi darbi

Mēdz teikt, ka dzimšanas dienas svētkos nevajadzētu atteikties no citu piedāvātās palīdzības, ko tev piedāvā citi cilvēki. Taču tikpat būtiski ir šajā dienā “uzkrāt” savus labos darbus. Tāpēc vēl kāds “sīkums” – šajā dienā ir ļoti būtiski, lai tu pats izdarītu mazāku vai lielāku labo darbiņu – piemēram, palīdzētu kādam klaiņojošam dzīvniekam vai iepriecinātu kādu cilvēku ar lietām, kas viņam ir ļoti nepieciešamas.

Lasi vēl: Svin 100. dzimšanas dienu un pat vēl: kuri 3 Zvaigžņu zīmju pārstāvji dzīvo daudz ilgāk nekā citi?

Piektais rituāls: jāizstrādā plāni nākotnei

Foto – Pexels

Ja viss izdosies un diena būs piepildīta ar lieliskām emocijām un tikpat lieliskiem cilvēkiem, vakarā apsēdieties mierā un klusumā un sastādiet savus nākotnes plānus. Paņemiet baltu lapu, uz kuras uzrakstiet visus savus nepiepildītos sapņus, mērķus un cerības. Pie katras lietas pierakstiet – kad tieši esat iecerējuši to sasniegt. Ir svarīgi uzrakstīt visu pēc iespējas konkrētāk un precīzāk. Pēc tam šo lapu glīti salokiet, apsieniet ar sarkanu lentīti un noglabājiet netālu no vietas, kur guļat naktsmieru.

Ezotērikas speciālisti apgalvo – ja visu šo izdarīsiet, sapņi sāks piepildīties viens pēc otra!

Leave a Comment