Jūsu mājdzīvnieks to novērtēs. Lūk, 9 veidi, kā izteikt mīlestību ar “kaķu valodu”

Kaķi ir diezgan kaprīzi un bieži vien tiem ir nepakļāvīgs raksturs, tāpēc tas jāņem vērā, mēģinot nodibināt kontaktu ar dzīvnieku. Tajā pašā laikā tie lieliski nolasa cilvēka noskaņojumu un spēj atbildēt ar mīlestību un simpātijām.

Uzziniet, kā sūtīt “kaķu skūpstus”

Kaķi ar skatienu pauž uzticību un mieru. Daži to sauc par lēnu mirkšķināšanu, citi – par “kaķīša skūpstiem”. Tāpēc paskatieties uz savu kaķi, lēnām aizverot acis līdz pusei un pēc tam atkal pakāpeniski atverot. Tā jūs kaķenēm sakāt “es tevi mīlu”.

Izveidojiet rutīnu

Izveidojiet ieteikto rutīnu, piemēram, konsekventu ēdienreizes laiku, rotaļu sesijas, pēc kurām seko garšīgi našķi, un atpūtas brīžus, kas paredzēti samīļošanai vai kopšanai.

Lasi vēl: Sēru vēsts: Mūža miegā aizmigusi ievērojama Latvijas māksliniece, kura daudziem paliks atmiņā ar savu talantu

Spēlējieties ar kaķi

Kaķi ir plēsēji, tāpēc labākās spēles, ko spēlēt kopā ar savu mīluli, ir medības un slazdi. Spēlēs izmantojiet nūjas, bumbas, peļu rotaļlietas u. c. Pēc tam, kad kaķim spēles sagādā prieku, jūs varat to apbalvot ar kādu kārumu.

Nofilmē ar telefonu trīcošām rokām: gaišā dienas laikā netālu no Mazsalacas privātmājas pagalmā ienāk viens no bīstamākajiem plēsējiem

Nodrošiniet kaķim pilnvērtīgu barību

Kaķa barībai jābūt barojošai un bagātai ar dzīvnieku olbaltumvielām. Lai ēdienreizes laikā radītu papildu medību prieka elementu, apsveriet iespēju iekļaut ēdiena puzles vai laizīšanas paklājiņus.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Regulāri ķemmējiet kaķi

Ja jūsu kaķim ir garš kažoks, regulāri ķemmējiet kaķi ar specializētu suku. Tas palīdzēs izvairīties no sapiņķerējušiem matiem. Dažreiz kaķi pat var no pateicības laizīt savus saimniekus. Tomēr dažas kopšanas procedūras dzīvniekam var izraisīt stresu un negatīvas asociācijas. Vērojiet kaķa uzvedību un nedariet neko piespiedu kārtā.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment