Sēru vēsts: Mūža miegā aizmigusi ievērojama Latvijas māksliniece, kura daudziem paliks atmiņā ar savu talantu

Mūža miegā aizmigusi ievērojama Latvijas māksliniece, kura daudziem paliks atmiņā ar savu talantu un radošo domāšanu. Viņa visu spēj paveikt viena. 

Nekas neturpinās mūžīgi zem mēness. Un matērija, neatkarīgi no tā, kā jūs uz to skatāties, pēc savas būtības ir lemta pašiznīcināšanai.

Protams, tas nenozīmē pilnīgu iznīcināšanu un neatgriezenisku viņsaulē došanos. Kā mēs visi zinām, Enerģijas saglabāšanas likums nosaka, ka enerģija nekur nepazūd un nenāk no nekurienes.

Tas tikai pāriet no vienas formas uz otru, turpinot šo nebeidzamo enerģijas ciklu Visumā. Noslēpums ir tāds, ka šīs ir tikai citas mūsu Dvēseles darba dienas beigas, pēc kuras tā atgriežas savās patiesajās mājās.

 

Izpildi testu:

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

 

Biedrība “Grafikas Kamera” ir izplatījusi sēru paziņojumu par grafikas mākslinieces Baņutas Ancānes (1941-2024) aiziešanu.

Mūsu visdziļākā līdzjūtība tiek izteikta mākslinieces ģimenei un tuvākajiem draugiem.

Atvadu ceremonija no mākslinieces Baņutas Ancānes notiks pirmdien, 2024. gada 29. aprīlī plkst 15.00 Krematorijas Lielajā zālē.

Lasi vēl: Maijā un jūnija sākumā meteorologi atklāj, ka iespējamas viesuļvētras; tas saistīts ar arktisko gaisa masu

Baņutas Ancānes izcilā daiļrades veikums ir atstājis neizdzēšamu iespaidu Latvijas mākslas vēsturē, kļūstot par ikoniskiem darbiem, kas atspoguļo klasiskas un neatņemamas mākslas vērtības.

Visdziļākā līdzjūtība!

 

Leave a Comment