Gaišreģe Kažeta nosaukusi laimīgos un nelaimīgos dzīvokļu numurus – Un Kādā dzīvo tu?

Dzīvokļa vai mājas numurs var sniegt norādes par to, kā attīstīsies dzīve šajā vietā un kādi izaicinājumi var sagaidīt iedzīvotājus.

Tas uzceļ jautājumu par to, vai mēs esam tikai skaitļu sakritību upuri vai vai mums ir iespēja izmantot šo informāciju, lai labāk saprastu un veidotu savu dzīvi.

Astroloģe Kažeta Ahmetžanova uzsvēra, ka dzīvokļa numuram var būt ievērojama ietekme uz cilvēka dzīvi, jo dažiem skaitļiem var būt nelabvēlīga enerģija vai asociācijas, kas ietekmē dzīves gaitu.

Lasi vēl: Internetā izcēlās nopietns strīds par šķietami vienkāršu piemēru

Tas mudina domāt par to, vai mums būtu jāņem vērā šādas lietas, izvēloties dzīvesvietu vai veidojot savu dzīves telpu. Ahmetžanova uzsvēra skaitļu simbolisko nozīmi un to, kā tie ietekmē mūsu ikdienu un emocionālo stāvokli.

Izpratne par dzīvokļa vai mājas numura ietekmi ir būtiska, lai veidotu labvēlīgu dzīves vidi. Viens no veidiem, kā to izdarīt, ir saskaitīt visus numura ciparus un reducēt rezultātu līdz vienam ciparam.Sākotnēji saskaita numura ciparus, piemēram, 138: 1 + 3 + 8 = 12. Pēc tam atkārto saskaitīšanu: 1 + 2 = 3. Šis pēdējais cipars norāda uz kopējo enerģiju un vibrāciju, kas saistīta ar dzīves vietu.

Ja sastopama daļa, vienkārši ignorējiet un turpiniet ar veselo skaitli. Piemēram, ja numurs ir 51/2, sākotnēji jāsaskaita: 5 + 1 + 2 = 8. Šis ir kā izaicinājums, kur viegli var iedvesmoties un radīt jaunus risinājumus ikdienas problēmām.

1 – a, i, s;

2 – b, t, ī, ū;

3 – c, k, u, ļ;

4 – g, l, f, e;

5 – m, j, x, y;

6 – n, d, ā, ķ;

7 – o, h, ģ, v;

8 – p, š, ž, q;

9 – z, r, č; ē.

Šādas skaitļu analīzes rezultāts var sniegt ieskatu par to, vai konkrētais dzīvoklis vai māja ir piemērota jums:

1 – Ideāla izvēle radošiem un ambicioziem cilvēkiem. Tā ir vieta, kur radīt jaunas idejas

2 – Šis numurs norāda uz labu izvēli jaunlaulātajiem vai ģimenēm ar bērniem. Divi simbolizē sadarbību, atbalstu un harmoniju, kas ir būtiska jaunajās ģimenes attiecībās.

3 – Ja numurs ir 3, tas norāda uz vietu, kur ātri var atrisināt dažādas situācijas un problēmas. Tomēr, vai tā būs laba izvēle jums, atkarīgs no tā, cik ātri jūs spējat reaģēt uz mainīgajiem apstākļiem un risināt izaicinājumus.

4 – Šāda mājokļa numurs ir labvēlīgs tiem, kuriem patīk ceļot, jo cipars 4 tiek saistīts ar aizsardzību, kas var pasargāt māju no nevēlamām ielaušanās laikā, kad saimnieki nav mājās.

5 – Pieci ir ērts variants cilvēkiem, kuri strādā zinātnes vai izglītības jomā, jo šis numurs piesaista sabiedrību un uzticamus draugus, radot labvēlīgu vidi sadarbībai un intelektuālajai izaugsmei.

6 – Šāds numurs norāda uz drošu vietu tiem, kuriem patīk būt kopā ar draugiem un ģimeni savā mājā.

Lasi arī: Latviju pārņēmusi skumjas ziņas… Mūžībā devusies ļoti atpazīstama māksliniece

7 – Septiņi ir piemērots tiem, kuri vēlas būt saskaņā ar laiku un tehnoloģijām, tādēļ tas var būt ideāls mājoklis tiem, kam svarīga modernitāte un inovācijas.

8 – Astoņi ir laba izvēle tiem, kuri novērtē mājīgumu un relaksāciju, radot mierīgu un komfortablu vidi, kurā atpūsties un justies kā mājās.

Lasi arī: Sāpīgs liktenis skars šīs divas zodiaka zīmes jau šajā nedēļas nogalē; tas būs sāpīgi

9 – Devīši var norādīt uz pārdabisko enerģiju, īpaši, ja dzīvoklī vai mājā bieži rodas konflikti. Tas var piesaistīt intensīvu enerģiju un mainīgu vidi, kur jāmāk izturēties un pielāgoties.

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment