Dieva noskūpstīts: šie trīs burti jūsu bērna vārdā padarīs viņu laimīgu un neticami veiksmīgi uz visu mūžu

Cilvēka pašsajūta var būt atkarīga no tā, kādi burti ir viņa vārdā. Eksperti ir identificējuši trīs konkrētus burtus, kas, viņuprāt, var padarīt bērnu par veiksmes patronu.

Svarīgs faktors ir burta “B” klātbūtne vārdā, kam piemīt spēcīga enerģija un kas var piesaistīt veiksmi. Cilvēki, kuru vārdos ir šis burts, bieži gūst panākumus dažādās dzīves sfērās, uzvar loterijās, saņem negaidītu mantojumu un atrod citas patīkamas iespējas.

Par īpaši labvēlīgu tiek uzskatīta burta “B” klātbūtne vārda sākumā, taču pozitīva zīme ir arī šī burta klātbūtne jebkurā vārda vietā.

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

Burts “L” simbolizē mīlestību, un cilvēki, kuru vārdos ir šis burts, savā dzīvē piesaista labus notikumus. Viņi spēj viegli iegūt labus un uzticamus draugus, nodibināt noderīgus sakarus un veidot laimīgas attiecības.

Lasi vēl: “Absolūtais maksimums”. Meteorologi pastāstīja par laika apstākļiem aprīļa beigās Austrumeiropas reģionā

Vārds, kas sākas ar burtu “K”, tiek uzskatīts par svarīgu zīmi finansiālās labklājības sasniegšanai. Cilvēkiem, kuru vārdi sākas ar šo burtu, paredz izredzes gūt panākumus karjerā un iespēju kļūt par miljonāriem pirms trīsdesmit gadu vecuma, ja viņi nepalaidīs garām dzīves piedāvātās iespējas.

Nākošos burtus skaties lasot tālāk

Leave a Comment