Sāpīgs liktenis skars šīs divas zodiaka zīmes jau šajā nedēļas nogalē; tas būs sāpīgi

Astrologi ir nosaukuši divas Zodiaka zīmes, kurām šī nedēļas nogale, būs vienkārši briesmīga, un tas viss tāpēc, ka viņu dzīvē var notikt notikums, kas izsitīs zemi no viņu kājām.

Auns

Auni ir brīvību mīloši cilvēki, kuri neiebilst pret pastaigām, pat ja ir attiecībās. Taisnības labad jāsaka, ka viņi prot prasmīgi slēpt savus piedzīvojumus un darīt visu iespējamo partnera labā, lai tas nekādā gadījumā nejustos neērti un nekas nerastos aizdomās.

Jauns tests! Izpildi šeit:

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 54%

0%

 

Tomēr nav iespējams kontrolēt pilnīgi visu, tāpēc Auns var “sadedzināt” kaut ko ļoti vienkāršu. Visticamāk, pēc tam jūsu attiecības ar partneri pārtrūks. Tas var izprovocēt tevī depresiju, jo tu novērtē savus tuviniekus, tikai tev trūkst jaunu iespaidu.

Lasi vēl: Latvijas šoferīšiem gaidāmi jauni un pat ļoti bargi sodi! Plānots, ka tas stāsies spēkā no nākamā gada

Auns ir zodiaka zīme, kas dzīves laikā var nomainīt daudz partneru, bet mīl tikai vienu cilvēku. Tieši šī persona var parādīties jūsu apvārsnī.

Jūs, protams, varat visu atmest un atgriezties attiecībās ar viņu, bet tomēr būs labāk, ja atcerēsieties par saviem pienākumiem pret citiem cilvēkiem, īpaši pret savu otro pusīti, ja tāda jums ir.

Aprīļa beigās Auns jutīsies pārliecināti par savām spējām, kas ļaus viņiem nodibināt komunikāciju ar vajadzīgajiem cilvēkiem un virzīties uz priekšu.

Jūs gaida panākumi finanšu lietās. Jūs varat ne tikai atrast jaunu ienākumu avotu, bet arī, piemēram, laimēt loterijā. Drosmīgi piedalieties visdažādākajās loterijās, lai palielinātu savas izredzes gūt panākumus.

 

Nākošo zodiaka zīmi lasiet tālāk

Leave a Comment