Nofilmē ar telefonu trīcošām rokām: gaišā dienas laikā netālu no Mazsalacas privātmājas pagalmā ienāk viens no bīstamākajiem plēsējiem

Foto – Pexels

Socvientē “Youtube” publicēts kāds visai satraucošs video – nesen, privātmājas pagalmā, netālu no Mazsalacas sētā ienācis un brīvi pastaigājies plēsējs. Dzīvnieks nepavisam nav licies satraukts vai bailīgs – drīzāk gan – zinātkārs.

Pie publicētā video soctīklos cilvēki raksta:

“Par katru lūša nodarījumu būtu jāziņo, jo savādāk vēl pēc gadiem nevarēs droši pa pagalmu/ mežu staigāt. Lūsis ir plēsējs un dara to ne tikai pārtikas dēļ, bet arī izklaides”.

“Pāris gadu medīšanas lieguma rezultāts. Vēl dažas kaķu paaudzes, un nāks suņa bļodu divos dienā izēst.”

“Nāk jau uz lauku mājām trušus noplēst…”

Lasi vēl: Astroloģe nosauca trīs zodiaka zīmes, kas maijā saskarsies ar vilšanos un problēmām; tas ir neizbēgami

Tēvs un brālis bija mežsargi, jaunība pagāja mežos, bet lūsi toreiz redzēju tikai pāris reizes, tas ir ļoti tramīgs dzīvnieks. Ja lūši nāk pie mājām, tad viņu ir daudz par daudz.”

“Trīs nedēļas atpakaļ tas saucamais “mīļais kaķītis “uzbruka mūsu mājas mincim, pavisam tuvu pie mājas aiz lielā šķūņa. Paveicās, ka tajā brīdī paziņa gāja tur.”

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

“Aptuveni mēnesi atpakaļ uz A1 šosejas, tieši mūsu vāģim pa priekšu pāri pārskrēja ceļam. No izcietuma uz jūras pusi…”.

Skorpioniem jāmeklē biznesa partneri, bet Ūdensvīram jāuzņemas iniciatīvu personīgajās attiecībās; Horoskops 29. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Latvijā mitinās Eirāzijas lūši, un arī šobrīd mūsu teritorijā lūsis ir iekļauts aizsargājamo dzīvnieku sugu sarakstā, kas nozīmē to, ka kopš 2021.gada vairs netiek pieļautas lūšu medības.

Foto – Pexels

Lai arī daži sajūsminās par to, cik “mīļš kaķītis” izskatās lūsis, maz ticams, ka kāds no mums patiesībā šo plēsēju, kurš pieaugot var sasniegt pat 18 kg svaru, vēlētos redzēt savas mājas pagalmā.

Lasi vēl: Kas jāpaveic pavasarī, lai dārzā no gliemežiem nebūtu ne miņas. Efektīvas metodes, kas ļauj atbrīvoties no ložņājošajiem badakāšiem

Lūk, kā tas izskatījās, ka lūsis pastaigājās privātmājas pagalmā, netālu no Mazsalacas!

Šķir otru lapu, lai apskatītu VIDEO

Leave a Comment