Tagad odi mani vairs nebiedē! Pieredzējis mednieks atklāja noslēpumu, kā atvairīt kaitinošos asinssūcējus

Pavasaris ir klāt, saulīte sāk sildīt un pavisam drīz sāksies odu sezona. Es nevaru saskaitīt, cik daudz spreju un aerosolu esmu izmantojis kaitinošo kukaiņu atvairīšanai.

Tomēr problēma ar odiem joprojām pastāv – kā pienāk vasara, no šiem dīcošajiem lidojošajiem monstriem nav glābiņa.

Bet kāds pazīstams mednieks man pastāstīja, ka ir vienkārši veidi, kā izvairīties no knišļu un odu kodumiem. Un pats galvenais – nav jātērē nauda dārgiem aerosoliem un ziedēm.

 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Ir vairāki iemesli, kāpēc odi neuzbrūk visiem pēc kārtas, bet izvēlas konkrētus indivīdus:

1. Odiem “patīk” I asinsgrupa, tāpēc tās nēsātāji ir riska grupā. Kukaiņi atpazīst pēc smaržas cilvēkus, kam ir šī asinsgrupa.

2. Cilvēki, kuri stipri svīst, pievilina odus vairāk nekā citi. Bet nevar teikt, ka viņi uzbrūk tikai tad, kad sajūt sviedru smaku. Odi, kaut kādā tikai tiem zināmā veidā no šiem cilvēkiem izvēlas “garšīgākos”, bet pārējos ignorē.

 

3. Jo vairāk uz ādas baktēriju, kas arī izdala gaisā gaistošas ​​vielas, jo vairāk odi izrādīs “interesi” par šādu cilvēku. Citiem vārdiem sakot, mazgājies biežāk un savlaicīgi ārstē pinnes.

Kā zināms, velni baidās no vīraka, bet odi tāpat “ņem kājas pār pleciem”, sajūtot vaniļas smaržu. Bet nevajag visu apkārt pārkaisīt ar vaniļas cukuru. Vanilīns ir vaniļas ķīmiskais analogs un nebiedē odus. Būs nepieciešama vai nu dabīgā vaniļa, vai vaniļas ēteriskā eļļa.

Lasi vēl: “Manās bēres nedrīkst būt asaras”: pēkšņi 46 gadu vecumā aizsaulē devusies ekstravaganta dziedātāja

Ņemam glāzi ūdens un iepilinām tajā 3-4 pilienus vaniļas eļļas un karoti spirta vai degvīna. Pēc tam ar vaniļas šķīdumu sasmērējam visas atklātās ķermeņa vietas.

Ja gribi sasmērēt bērnus, tad nepievieno šķīdumam alkoholu. Kamēr maģiskais vaniļas aromāts būs jūtams uz tavas ādas un ap tevi, odi tev pat klāt nelidos. Starp citu, ja tavu smaržu sastāvā dabīgā vaniļa, tās var izmantot arī dīcošo asinssūcēju atbaidīšanai.

Lūk, visas metodes!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment