VIDEO: Es paliku uz “pauzes” kad uzzināju, cik daudz Mairis Briedis ir nopelnījis ar boksu

Mairis Briedis, dzimis 1985. gada 13. janvārī, ir Latvijas bokseris, kurš bija pasaules čempions WBC versijā no 2017. gada aprīļa līdz 2018. gada janvārim.

Turklāt viņam ir iegūti pasaules čempiona tituli IBA un IBF versijās, kā arī žurnāla “The Ring” josta. Briedis ir bijis iesaistīts arī kā deputāta kandidāts 14. Saeimas vēlēšanās.

Mairis Briedis ir uzrādījis 28 uzvaras un cietis divus zaudējumus savā profesionālajā boksa karjerā, izcīnoties pret Oleksandru Usiku un Džeju Opetaju. Viņš ir Triju Zvaigžņu ordeņa komandieris.

Tomēr Brieža publiskā personība ir veidojusies arī citu faktoru ietekmē, tostarp viņa izaicinājumu un video izvietošanas platformā TikTok, kā arī viņa nostājas attiecībā uz notikumiem Uk**inā 2022. gadā, kas ir izraisījuši diskusijas un sašutumu.

TV3 Group noraidīja Maira Brieža pēdējas cīņas pārraidi Latvijā, argumentējot ar viņa politiskajām pozīcijām.

Vecmāmiņa uz soliņa man iedeva recepti uzkodai no parastām bietēm: gatavoju katru otro dienu un neapnīk (salāti visiem gadījumiem)

Mairis Briedis bija viesis Andra Kiviča vadītajā raidījumā, kur viņš aicina dažādus pazīstamus cilvēkus un pārrunāja ar viņiem dažādas interesantas un dziļas tēmas.

Pārbaudi savas zināšanas ar šo testu!

Vēlamies pārbaudīt tavas zināšanas par dzīvniekiem. Izpildi šo testu un noskaidro cik daudz tu zini informācijas par šo tēmu!

1 / 2

Kuri dzīvnieki nārsto?

2 / 2

Kuram no nosauktajiem dzīvniekiem vienīgajam nav zobu?

Your score is

The average score is 59%

0%

Mūsu talantīgais bokseris bija viesis šajā raidījumā, kurā tika pārrunātas tēmas, kas aptvēra naudu, politiku, sportu un vēl daudz ko citu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment