2 metodes naudas un veiksmes piesaistīšanai, ar kurām Vanga iesaka sākt un beigt dienu

Runājot par galvenajiem nabadzības un neveiksmju cēloņiem, bioenerģētiķi un ezotēriķi izrāda retu solidaritāti, sakot, ka ļaunuma saknes jāmeklē enerģētiskajā līmenī.

Un vairāk nekā pusē gadījumu tā slēpjas skepticisma negatīvajā enerģijā.

Neticība daudziem cilvēkiem kļūst par galveno klupšanas akmeni ceļā uz veiksmi un labklājību. Un ir ārkārtīgi grūti atbrīvoties no bīstamās attieksmes, ko tā nes līdzi.

Bet tas ir iespējams! Jums tikai jācenšas vismaz 3 dienas dzīvot, veicot vienkāršus paņēmienus, ar kuriem slavenais dziednieks ieteica sākt un beigt katru dienu. Man personīgi ne reizi nav bijis iemesla apšaubīt viņas norādījumu apbrīnojamo spēku.

Šīs vienkāršās manipulācijas palīdz atiestatīt zemapziņu un pagriezt jūsu dzīvi par 180 grādiem. Turklāt viss nāks kā pa burvību pats no sevis, bez mokošiem mēģinājumiem noticēt un bezjēdzīgām pierunāšanām.

Atgādināsim, ka Vanga bija slavena bulgāru gaišreģe un pravietoja, kurai daudzi cilvēki piešķīra mistiskas un metafiziskas spējas.

Viņa dzimusi Bulgārijā 1911. gadā un mūža laikā guva plašu atpazīstamību ar savām spējām paredzēt nākotni, dziedēt slimības un sniegt padomus cilvēkiem. Vangas pravietojumi bija sarežģīti un dažkārt neskaidri, bet daudzi uzskatīja, ka viņas spējas nāk no mistiskiem vai garīgiem avotiem.

Lasi vēl: Kāpēc nevajadzētu skatīties uz citu cilvēku kapiem kapsētā? Šim ir milzīga nozīme, kuru reti kurš zina!

Ar katru dienu pievienojot arvien vairāk iemeslu priekam, šie Vangas padomi palīdzēs jums iemācīties uzticēties Visumam un beidzot noticēt brīnumam.

Ko ir svarīgi darīt no rīta un vakarā, lai sasniegtu panākumus? Vanga ir kādreiz to pastāstījusi! Lūk, lasām tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment