2 metodes naudas un veiksmes piesaistīšanai, ar kurām Vanga iesaka sākt un beigt dienu

No rīta

Kad pamostaties, nesteidzieties ārā no gultas un neieslīgstiet problēmu virpulī. Labi izstiepieties, pasmaidiet un, neatverot acis, sirsnīgi sakiet: “Paldies par jauno dienu un visu prieku, ko tā nesīs!”. Tikai tad atveriet acis.

Pirms sejas mazgāšanas vai dušas, paskatieties spogulī, dziļi ieelpojiet-izelpojiet, paceliet rokas virs galvas, atverot plaukstas kā bļodu, kurā pieņemiet visu, ko gaidāt no šodienas.

“Dāvanas” pieņēmuši, pārvelciet plaukstas pāri sejai, it kā mazgātu seju. pasmaidiet sev, pat ja jums negribas, un sakiet: “Visums, pasargā un vairo manu laimi. Paldies!”

Bet nevajag aizrauties. Sāciet ar maziem soļiem. Visumam ir nepieciešams laiks, lai pieņemtu, ka arī tu esi gatavs tam uzticēties.

 

Dienā

Neatkarīgi no tā, cik daudz reižu dienas laikā jums ir jāskatās spogulī, neaizmirstiet atkārtot šos vienkāršos vārdus. Jūs pat nepamanīsiet, kā jūsu lūpas izplešas smaidā. Un iemeslu tam kļūs arvien vairāk. Ticiet man, tas ir pierādīts!

Lasi vēl: 3 zodiaka zīmes, kurām maijs nudien būs ļoti laimīgs un visveiksmīgākais mēnesis šajā gadā

Vakarā

Pirms gulētiešanas, paskatoties spogulī, atcerieties visus patīkamos aizvadītās dienas mirkļus, pasmaidiet sev un sakiet: “Šī bija brīnišķīga diena. Es esmu laimīgs. Paldies!”

Tiklīdz sāks mainīties jūsu iekšējais noskaņojums, mainīsies arī pasaule ap jums: jūsu vēlmes sāks piepildīties, un katru dienu būs arvien vairāk iemeslu būt laimīgam. Galu galā Visums vienmēr reaģē spoguļveidīgi!

 

Leave a Comment