“Lapas pa gaisu!” – dziedātājs Dons īsi pirms “Eirovīzijas” pusfināla sastrīdas ar savu radošo komandu. Zināms arī iemesls

Foto – ekrānuzņēmums

(papildināts)

Ar satraucošu paziņojumu, īsi pirms Eirovīzijas fināla, medijiem klajā nācis dziedātājs Dons, kurš ir Latvijas cerība šogad Zviedrijā notiekošajā Eirovīzijas konkursā.

Eirovīzija, pilnā nosaukumā Eirovīzijas dziesmu konkurss, ir ikgadējs starptautisks dziesmu konkurss, kas pirmo reizi tika rīkots 1956. gadā. Konkursa mērķis ir veicināt Eiropas mūzikas un kultūras dažādību. Konkurss ir viens no ilgstošākajiem un populārākajiem mūzikas pasākumiem pasaulē.

Katrs dalībvalstu pārstāvis konkursā piedalās ar oriģinālu dziesmu, kura tiek izpildīta tiešraidē. Dziesmas parasti tiek izpildītas dzimtajā valodā vai angļu valodā, taču ir arī gadījumi, kad izmantotas citas valodas. Dziesmas izvērtē gan žūrija, gan skatītāji visā Eiropā, kuri savus balsus var izteikt telefoniski vai caur interneta balsošanu.

Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāju nosaka, kombinējot žūrijas un skatītāju balsojumus no visām piedalīšanās valstīm. Uzvarētājvalsts iegūst tiesības rīkot nākamā gada konkursu.

 

Lasi vēl: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 6. līdz 12. maijam: lielas iespējas sagaida tos, kuri nepalidīs garām šo laimīgo laiku un iespējas!

Jau ziņots, ka latviešu dziedātājs Dons, kurš dziesmu konkursā “Supernova” uzvarēja ar dziesmu “Hollow”, nupat ir devies uz Zviedrijas pilsētu Malme, kur jau pēc dažām dienām norisināsies viens no lielākajiem muzikālajiem piedzīvojumiem – starptautiskais dziesmu konkurss “Eirovīzija”.

Dons ar dziesmu “Hollow” cīnīsies par iekļūšanu finālā, pārstāvot Latviju. Lai arī uz šo brīdi bukmeikeru prognozes neko spīdošu Latvijai arī šajā gadā “Eirovīzijas” kontekstā nesola, dziedātājs pats ir pārliecināts, ka, ja vien mēs visi sadotos rokās un uzrunātu ārzemēs dzīvojošos latviešus, draugus un paziņas, un 9.maija vakarā nobalsotu par Latviju, finālā iekļūt tomēr izdotos.

Lasi vēl: Saeima nākusi klajā ar informāciju saistībā ar ierobežojumiem alkohola tirdzniecībā! Lūk!

Dons LTV Ziņu dienestam skaidro, ka viņa ikdiena paiet mēģinājumos, un viņš apgūst skatuvi.

Tās domas, kas tajā brīdī ir galvā, tas viss ir jāapgūst – tu izstaigā, visu izpēti. Tas ir tāpat kā tukšā dzīvoklī – sākumā visu izstaigā.

Es izstaigāju, atceros, kur ir visas kameras, kur ir iedomātie skatītāji, jo pagaidām jau viņi vēl zālē nebija… Un tad, kad es to visu “uzķeru”, tad es varu nodoties pilnībā savam stāstam…” – tā dziedātājs.

Foto – ekrānuzņēmums

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

Dons arī stāsta, ka vienu dienu Zviedrijā bijusi daļēja brīvdiena, jo bijis ļoti skaists laiks un visa komanda izbraukusi ar kuģīti. Tomēr tas neesot traucējis mēģinājumu sarīkot turpat, brīvā dabā, cenšoties atcerēties, kur uz skatuves būs novietotas kameras un kā viņam ir jākustas.

Lasi vēl: Braucu ar auto un ieraudzīju trakāko skatu savā dzīvē; Labi, ka lielā satraukumā, tāpat paspēju nofilmēt

Toties pēc tam izcēlies strīds!

 

Par ko komanda sastrīdējās jau pirmajās dienās, esot Zviedrijā?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment