“Lapas pa gaisu!” – dziedātājs Dons īsi pirms “Eirovīzijas” pusfināla sastrīdas ar savu radošo komandu. Zināms arī iemesls

Foto – ekrānuzņēmums

Pēc tam visa komanda esot savākusies mazajā konferenču istabiņā, kur viņiem bijis jāizvēlas tā saucamais reklāmas “rullītis”, kas ir vien dažu sekunžu garš. To esot izvēlējušies pusotru stundu, kurš ir tas labākais.

“Vai mēs strīdējāmies? Protams! Lapas pa gaisu! Bet tas jau ir tas pats skaistums! Ne jau tā, ka līdz asin***m, bet skaļās balsis aizgāja gan!” – atceras Dons.

Dziedātājs atzīst, ka pirmā nakts Zviedrijas pilsētā Malmē viņam pagājusi ne pārāk spoži.

Lasi vēl: Talantīgais latviešu dziedātājs Dons devies prom no Latvijas: zināms arī iemesls

Pirmā nakts Malmē nebija diez ko mierīga, satraukums spēlē savu lomu, bija miega traucējumi nelieli. Bet, tas neko nemaina! Tas ir tāds veselīgs lampu drudzis!

Tas ir tas, kāpēc lielākoties mēs to visu darām – kāpjot uz skatuves mēs to adrenalīnu, arī ķeram, pēc tā mēs visi, skatuves mākslinieki, arī tiecamies!” – viņš stāsta.

Foto – ekrānuzņēmums

Tagad dziedātājs teic, ka cerot, ka nākošā nakts būs mierīgāka un izdosies labāk izgulēties, taču kopējās sajūtas jau tagad esot labas.

“Es trenējos pacietības mākslā. Gribas ātrāk kāpt uz skatuves, izdarīt visus tos labojumus un tad gaidīt to 9.maiju. Izdarīt to darbiņu! Un, iespējams, nodziedāt 11.maija vakarā un atvest mājās to trofeju. Viss, ar tādām domām ir jāiet gulēt!” – viņš saka.

Dons izpilda dziesmu “Hollow”, ar kuru pārstāvēs Latviju “Eirovīzijas” pirmajā pusfinālā jau 9.maijā:

Leave a Comment