Piestāvēs jebkura vecuma sievietei! Parīzes un Milānas modes eksperti nosauc šī pavasara modīgāko nagu lakas toni – tāds ir tikai viens

Foto – Pexels

Tāpat kā ar apģērbu un aksesuāriem, arī manikīram ir savas modes tendences, un tātad – katru sezonu modē nāk kāds tonis. Šajā pavasarī, protams, tāds arī ir un ja gribat būt patiešām moderna sieviete, vismaz vienu reizi savai manikīra meistarei palūdziet, lai nokrāso jums nagus tieši tādā tonī.

Parīzes un Milānas modes eksperti un stilisti teic, ka šī krāsa piestāvot jebkura vecuma sievietei, turklāt to ir ļoti viegli kombinēt arī ar savu ģērbšanās stilu.

Un tā, noskaidrosim, kas īsti ir manikīrs un kāpēc mums tāds vispār ir nepieciešams?

Manikīrs ir skaistumkopšanas process, kas ietver nagu aprūpi un to “izrotāšanu”. Tas ietver dažādas darbības, lai uzlabotu gan nagu izskatu, gan ves*****bu.

Parasti manikīra laikā seko šādas darbības:

Nagu formas veidošana: nagu formas pielāgošana pēc individuālajām vēlmēm vai atbilstoši aktuālajiem modes trendiem. Nagu forma var būt: apaļa, ovāla, kvadrātveida vai mandeļveida.

Pēc tam nagus apstrādā: šis process sevī ietver nagu griešanu un veidošanu, lai novērstu to šķelšanos un saglabātu skaistu izskatu.

Pēc tam seko naga virsmas noslīpēšana: naga virsmas “slīpēšana” ir nepieciešama pirms nagu lakas uzklāšanas – lai tai būtu labāka noturība.

Izpildi šo testu!

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

Tad tiek uzklāts grunts slānis: pirms nagu lakas parasti uz nagiem uzklāj grunts slāni, kas uzlabo nagu lakas noturību. Tagad var uzklāt nagu laku – tiek nokrāsoti nagi izvēlētajā nagu lakas krāsā. Iespējams arī nagus “dizainēt”, piemēram, krāsot tos dažādos toņos.

Foto – Pexels

Dažreiz pēc tam, kad ir uzlakota nagu laka, var tikt izmantoti arī kādi interesanti dekoratīvie elementi, piemēram, nagu uzlīmes, mazi akmentiņi, gliteri vai citi aksesuāri, kas paredzēti speciāli nagu modei. Šādā veidā manikīrs tiek padarīts individuāls, stilīgs un pievilcīgs.

Galvenais manikīra mērķis ir uzlabot nagu un roku kopējo izskatu, jo, neapšaubāmi, sieviete ar koptām rokām un glītu manikīru izskatās daudz elegantāka, modernāka un sakoptāka kopumā.

Un tagad, visbeidzot, noskaidrosim, kādas tad krāsas nosaukuši ir Parīzes un Milānas stilisti un modes eksperti, un vai patiešām šī krāsa patiks un piestāvēs ikviena vecuma un stila sievietei?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment