“Manās bēres nedrīkst būt asaras”: pēkšņi 46 gadu vecumā aizsaulē devusies ekstravaganta dziedātāja

Pēkšņi 46 gadu vecumā aizsaulē devusies ekstravaganta dziedātāja. Viņu atrada meita bezsamaņas stāvoklī. Ģimene ir satriekta. 

Emocionālās traumas atgūšanās var būt ilgs un sarežģīts process, bet ir daži soļi, kas var palīdzēt:

Pieņemšana un izpratne: Svarīgi ir pieņemt, ka traumas notika, un saprast, ka ir normāli izjust dažādas emocijas, piemēram, bēdas, dusmas vai trauksmi.

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Drosme meklēt palīdzību: Nav slikums meklēt profesionālu palīdzību, piemēram, no psihoterapeita vai konsultanta, lai atrisinātu traumātiskās pieredzes un mācītos efektīvus pašaprūpes un atjaunošanās veidus.

Pašaprūpe: Svarīgi rūpēties par sevi un savu emocionālo labklājību. Tas var ietvert veselīgu dzīvesveidu, kā arī piedalīšanos aktivitātēs, kas jums sagādā prieku un relaksāciju.

Sociālā atbalsts: Saruna ar draugiem, ģimenes locekļiem vai uzticamiem cilvēkiem par savām emocijām un sajūtām var palīdzēt atvieglot traumu slogu un dot atbalstu emocionālajai atveseļošanai.

Diemžēl tagad parunāsim par skumjo..

Natāliju Žurkinu atrada viņas meita.

Slavenā dziedātāja un vokālā pedagoģe nomira Sverdlovskas apgabala Berezovskas pilsētā. “Mirusi pilsētas svētku direkcijas muzikālās daļas vadītāja Natālija Jurjevna Žurkina. Mēs atcerēsimies viņas dzīvesprieku un optimismu, dedzīgās acis un nepārspējamo vokālo talantu, profesionalitāti un mīlestību pret cilvēkiem. Natālijas aiziešana bija liels zaudējums mūsu kolektīvam. Natālijas labā piemiņa uz visiem laikiem paliks mūsu sirdīs,” teikts Berezovska pilsētas svētku direkcijas nekrologā.

Žurkina bija atbildīga par gandrīz visu nozīmīgo pilsētas pasākumu muzikālo pavadījumu. Viņa nomira slimnīcā pēc tam, kad divas dienas bija atradusies komas stāvoklī. Viņai bija 46 gadi.

Lasi vēl: ”Swedbank” pārstāvji nāk klajā ar informāciju par klientu maksājuma kartēm un PIN kodiem!

“Svētdien viņai bija ins**ts. Diemžēl Nataša tajā brīdī mājās bija viena. Kad pēcpusdienā viņu atrada, viņa atradās komā. Viņas meita izsauca palīdzību, un viņa tika nogādāta sl**nīcā…… Atvadīšanās pasākumā tiks atskaņota Mireijas Matjē dziesma “Piedod man šo bērnišķīgo kaprīzi”, ko izpildīja Nataša. Zārks viņas dziesmas pavadībā tiks aiznests uz dievnamui,” pastāstīja pilsētas svētku direkcijas vadītājs Berezovskis Pāvels Barančiks.

Dziedātājas pāragrā nāve pārsteidza viņas ģimeni un draugus.

 

Leave a Comment