77 gadu vecumā aizsaulē devies rakstnieks un aizrautīgs mākslinieks; ģimene lūdz mieru

77 gadu vecumā aizsaulē devies rakstnieks un aizrautīgs mākslinieks. Ģimene lūdz mieru šajā sēru momentā. Ir grūti aptvert notikušo. 

Bēdu apstrāde ir individuāls process, un katram cilvēkam ir savs veids, kā tikt galā ar šiem emocionālajiem izaicinājumiem. Taču daži vispārīgi padomi, kas var palīdzēt, ietver:

Izpaust savas emocijas: Ir svarīgi ļaut sev izjust visus jūtas – gan skumjas, dusmas, noraidījumu, gan arī atmiņas par zaudējumu. Neaizturiet savas emocijas, bet gan atļaujiet tām brīvi plūst.

Sadalīt sāpes: Dalieties ar saviem jūtušiem ar tuviem draugiem, ģimenes locekļiem vai profesionālu palīdzību, ja nepieciešams. Runājot par savām emocijām, var palīdzēt tos saprast un mazināt.

Atrodi atbalstu: Atrodiet cilvēkus, kuri jums uztic, un kuri var sniegt emocionālu atbalstu un praktisku palīdzību, ja nepieciešams. Dažreiz vienkārši runājot ar kādu, kas saprot, var būt liels atvieglojums.

 

Losandželosa [ASV], 2. maijs (ANI): Pauls Osters, amerikāņu rakstnieks, kurš sarakstījis slaveno “Ņujorkas triloģiju”, ir devies aizsaulē. Viņam bija 77 gadi.

Jaunāko informāciju par Austera aiziešanu apstiprināja viņa sieva un līdzautore Siri Hustvedt, kura teica, ka Austers aizsaulēdevās otrdien viņu mājās Bruklinā. Viņam 2022. gadā tika diagnosticēts plaušu vēzis, vēsta The Hollywood Reporter.

Lasi vēl: Ļoti svarīga ziņa visiem autovadītājiem, kuri rīt pārvietosies pa šo satiksmes ceļu! Tas būs slēgts!

Savā paziņojumā Siri sacīja: “Mūsu ilgais, bagātais, nereti smieklīgais un intīmais dialogs, kas ilga gadu desmitiem, ir beidzies, bet Pols turpina runāt, un viņš turpina stāstīt stāstus grāmatās, kas ir tulkotas vairāk nekā četrdesmit valodās un ir ļoti dzīvas manī un lasītājos, kuri ir iemīļojuši viņa stāstus visā pasaulē.”

 

Leave a Comment