Slavenā Džūlija Vanga brīdina cilvēkus, kuri nekādā gadījumā nevar nēsāt zelta rotaslietas, jebkādas!

Zelts ir ļoti populārs un daudziem cilvēkiem patīk tā spožums un prestižs. Tomēr, neskatoties uz šī dārgmetāla pievilcību un vērtību, ne vienmēr visi var to atļauties vai ir spējīgi to nēsāt, tā uzskata arī Džūlija Vanga. 

Dažādi faktori var ietekmēt cilvēku spēju valkāt zeltu, sākot no finansiāliem apsvērumiem līdz pat individuālām alerģijām vai personīgajām izvēlēm. Finansiālie apstākļi bieži vien ierobežo cilvēku iespējas iegādāties zelta rotaslietas, jo tās var būt ļoti dārgas un nepieejamas daudziem.

Turklāt, dažiem cilvēkiem ir alerģija pret zeltu vai citām metālu sakausējumiem, kas padara to nēsāšanu neiespējamu. Daži cilvēki arī dod priekšroku citiem dārgmetāliem vai rotaslietu stiliem, kas labāk atbilst viņu personiskajai gaumei vai dzīvesveidam.

Ir arī kultūras un reliģiskie apsvērumi, kas var ietekmēt cilvēku izvēli nēsāt vai nenēsāt zeltu. Tāpēc, lai gan zelta popularitāte un pievilcība ir neapstrīdama, dažādi apstākļi un individuālās īpatnības var ierobežot cilvēku spēju valkāt šo dārgmetālu.

Džūlijai Vanga sakarā par šo tēmu ir savs viedoklis. 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

 

Džūlija Vanga sevi raksturo kā mediju, cilvēku, kas spēj sazināties ar gariem un citiem pārdabiskiem spēkiem. Viņa apgalvo, ka spēj redzēt nākotni, lasīt cilvēku domas un dziedināt ar enerģētiskām metodēm.

Viņas uzstāšanās televīzijā un publiskie pasākumi bieži vien ietver dažādus rituālus un mistiskus elementus, kas padara viņas sniegumu vēl intriģējošāku skatītājiem.

Kurš nedrīkst valkāt zelta rotaslietas?

Ekstrasense Džūlija Vanga neiesaka zelta rotaslietas cilvēkiem, kuri dzīvo aktīvu un dinamisku dzīvi, bieži saskaras ar stresu un ikdienas dzīvi pavada lielajās metropoles teritorijās.

Šiem cilvēkiem zelts var izraisīt negatīvu ietekmi, pastiprinot jau tā augsto stresa līmeni un radot papildu kairinājumu. Zelta priekšmeti, neskatoties uz to estētisko vērtību, var iedarboties uz šiem cilvēkiem kā traucējošs faktors, kas negatīvi ietekmē viņu labsajūtu.

Izrādās, ka cilvēki, kuri ikdienā piedzīvo augstu stresa līmeni un ir pakļauti pastāvīgai ārējo faktoru ietekmei, var ciest no zelta rotaslietu nēsāšanas.

Lasi vēl: Šis rīts nāca ar sēru vēsti: Aizsaulē devusies leģendāra sporta personība

Str***s un ārējie kair****āji kopā ar zelta enerģiju var pārslogot nervu si***u, izraisot ilgstošu depr***ju, bezgalīgu stresu un nervu d***ības tra****mus. Tādējādi zelta rotaslietas var pastiprināt esošās problēmas un radīt papildu slogu uz psih*****o stāvokli.

Savukārt, Vanga rekomendē valkāt zelta rotaslietas tiem, kuru dzīvē nav tik daudz emociju un notikumu. Cilvēkiem ar mierīgu un nosvērtu dzīvesveidu zelts var dot spēku un piesaistīt veiksmi.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment