Slavenā Džūlija Vanga brīdina cilvēkus, kuri nekādā gadījumā nevar nēsāt zelta rotaslietas, jebkādas!

Šādām personām zelta enerģija var darboties kā harmonizējošs elements, stiprinot viņu iekšējo mieru un stabilitāti. Zelta pozitīvā ietekme izpaužas vislabāk tad, kad cilvēka ikdiena ir līdzsvarota un brīva no pārmērīga stresa un spriedzes.

Tāpēc, izvēloties nēsāt zelta rotaslietas, ir svarīgi apsvērt savu dzīvesveidu un emocionālo stāvokli.

Ja jūsu dzīve ir piepildīta ar aktivitāti un stresu, iespējams, labāk izvēlēties citus metālus vai rotaslietas, kas nekairinās nervu sistēmu un netraucēs jūsu emocionālajam līdzsvaram. Zelta rotaslietas vislabāk derēs tiem, kuri meklē harmoniju un spēku mierīgā un stabilā dzīves ritmā.

 

Kāpēc jūs nevarat valkāt zeltu un sudrabu kopā

Rotaslietu cienītāji bieži pieļauj kļūdu, nēsājot zeltu un sudrabu vienlaikus. Saskaņā ar ekstrasenses Vangas teikto, šāda kombinācija var izraisīt enerģijas pārmērību un novest pie negatīvām sekām.

Zelts izstaro kustības enerģiju, transformāciju, spēku un varu. Tas ir metāls, kas simbolizē ambīcijas, vēlmes un centienus. Valkājot zeltu, cilvēks var sajust pieplūdumu enerģijas, kas veicina aktivitāti un tieksmi sasniegt augstākus mērķus. Zelts bieži asociējas ar panākumiem un autoritāti, tādēļ tas ir piemērots cilvēkiem, kuri vēlas stiprināt savu stāvokli un ietekmi.

Pretstatā zeltam, sudrabs rada mieru, līdzsvaru un harmoniju. Tas palīdz cilvēkam atrast iekšējo mieru, veicina emocionālo stabilitāti un harmonizē apkārtējo vidi. Sudrabs ir ideāli piemērots tiem, kuri meklē garīgo līdzsvaru un vēlas samazināt stresa līmeni savā dzīvē. Tas ir metāls, kas palīdzēs nomierināt prātu un radīt harmonisku atmosfēru.

Tomēr, ja šie divi metāli tiek nēsāti kopā, rodas disonanse. Zelta un sudraba izstarotās enerģijas ir pretējas – viena veicina aktivitāti un transformāciju, bet otra – mieru un līdzsvaru.

Lasi vēl: Vārdu spēks: Šie nosauktie sieviešu vārdi nesīs savām īpašniecēm lielu laimi dzīvē par spīti visām problēmām

Šo pretējo enerģiju sajaukšanās var radīt haosu cilvēka enerģētiskajā laukā. Tā vietā, lai papildinātu viena otru, zelts un sudrabs var savstarpēji konfliktēt, izraisot enerģētiskus traucējumus.

Leave a Comment