74 gadu vecumā pēc ļoti grūtiem mēnešiem, dienām un pat stundām viņsaulē devies aktieris ar stipru gribu

Vien 74 gadu vecumā aizsaulē devās izcils un talantīgs aktieris, kurš spēja iekarot sirdis pat otrpus tv ekrāniem. Viņš diemžēl zaudēja cīņā ar vēzi. 

Mīļotā aiziešana aizsaulē ir ļoti skumja un spēcīgs šoks visiem viņa radiniekiem, ko papildina liela pieredze un grūti pārbaudījumi.

Un neatkarīgi no tā, cik grūti un skumji tas var būt, baznīcu tradīcijas prasa, lai radinieki sniegtu aizgājējam cieņpilnas un cienīgas atvadas pēdējā ceļojuma.

Aizsaulē došanās gadadiena ir svarīgs datums, jums nav nepieciešams uzaicināt daudz viesu. Var saukt tikai tuvākos radiniekus. Piemiņas brīdis šajā gadadienā notiek saskaņā ar tādiem pašiem noteikumiem kā devītajā un četrdesmitajā dienā.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

“Troņu spēles” aktieris Ians Gelderis aizsaulē devās pēc cīņas ar smagu slimību. Britu aktieris ir devies viņsaulē 74 gadu vecumā.

Britu teātra un kino aktiera mūžs noslēdzās 6. maijā. Ians **ira pēc cīņas ar vēzi, kas viņam tika diagnosticēts pagājušā gada beigās. Skumjo vēsti apstiprināja  draugs Bens Danielss. Viņš pauda nožēlu par aktiera aiziešanu.

Pasaule ir zaudējusi leģendu un iedvesmotāju: no šīs dzīves mūžībā devusies ievērojama personība

Lasi vēl: Izcilie kartupeļi franču gaumē! Pusdienās vai vakariņās es to bieži gatavoju

“Ar lielām skumjām un smagu sirdi, kas sadalīta miljons gabaliņos, es atstāju šo ziņu, lai paziņotu par Iana Geldera aiziešanu mūžībā. Ianam decembrī tika diagnosticēts vēzis, un viņš aizsaulē devās šodien, plkst. 13.07,” sacīja 59 gadus vecais aktieris.

 

Leave a Comment