Cienījamā vecumā no šīs pasaules prom ir devies neticami talantīgs un leģendārs aktieris

Cienījamā vecumā no šīs pasaules prom ir devies neticami talantīgs un leģendārs aktieris, mīlošs tēvs un ģimenes loceklis. Viņu apraud ļoti daudzi. 

Daudzi cilvēki zina, ka ir nepieciešams atvadīties, izteikt līdzjūtības vārdus tuviniekiem, lūgt par viņa dvēseli. Reliģija var palīdzēt cilvēkiem, kuri ir zaudējuši dārgus cilvēkus. Ir jāievēro tradīcijas un kanoni, lai pareizi pavadītu cilvēku pēdējā ceļā.

Nevajadzētu apjukt un noslīkt bēdās. Atcerieties, ka dvēsele ir nemi***īga, neskatoties uz fizisko aiziešanu. Tomēr pieticība un skumjas ir pieņemamas, jo zemes ceļš ir pārtraukts un cilvēks nevar atgriezties.

Tālāk..

Tests: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Galvenais ir lūgt. Tas dvēselei, īpaši pirmajās četrdesmit dienās, ir daudz nepieciešamāk nekā ikdienas sīkumu pārpilnība saistībā ar bēres un bēres.

Sēru vēsts: Pirms savas 50 gadu jubilejas aizsaulē devies izcilas latviešu grupas dalībnieks

Ja ir grūti atvadīties klātienē, jūs varat to darīt garīgi. Baznīca neaizliedz grūtniecēm šajā grūtajā laikā atrasties kapsētā.

Lasi vēl: Matu griezšanas un skaistumpkopšanas mēness kalendārs 2024. gada jūnijām: jauna enerģija – panākumu atslēga!

Diemžēl tagad par sēru vēsti.. 

92 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris Jannis Maluhos, kurš atveidoja d’Artanjana lomu filmā “Trīs musketieri”. Informācijā par mākslinieka aiziešanu dalījās grieķu izdevums Athens Voice.

Aktieris mūžībā aizgāja jau 12. maijā Solonikos.

Jannis Maluhos dzimis 1932. gada 13. septembrī Dimitsanas ciematā Grieķijā. Viņš mācījās K. Mihaelidisa vārdā nosauktajā skolā. Aktieris kļuva slavens ar savu aktierspēli gan uz teātra skatuves, gan uz ekrāniem.

Lasi vēl: Vasara būs smaga: meteorologi sniedz jaunu prognozi, kura iespējams daudzus izbrīnīs

Ilgu laiku Maluhos sadarbojās ar KTHBE. Arī viņa brālis Vasilis Maluhos veltīja savu dzīvi skatuves mākslinieka karjerai. Aktiera radinieks aizsaulē devās pagājušajā gadā.

Pēdējos dzīves gadus Maluhos pavadīja Salonikos.

 

Leave a Comment