Aizsaulē devies aktieris, ar ļoti cēlu un dāsnu sirdi; Viņu uzskatīja par īstu labdari

Aizsaulē devies aktieris, ar ļoti cēlu un dāsnu sirdi. Viņu uzskatīja par īstu labdari, jo viņš ne mirkli nevilcinājās un bija gatavs palīdzēt jebkuram, kuram tas ir nepieciešams. 

Dalieties atmiņās ar citiem, kuri pazina aizgājēju. Sanāciet kopā ar ģimeni un draugiem, lai dalītos stāstos un fotogrāfijās. Šādas tikšanās ne tikai palīdz atcerēties mīļoto cilvēku, bet arī stiprina saikni starp tiem, kas palikuši. Runājiet par labiem mirkļiem, kopīgajiem piedzīvojumiem un pat par grūtajiem laikiem, jo viss kopā pavadītais laiks veido pilnīgu attēlu par aizgājēju.

Ja esat radošs cilvēks, apsveriet iespēju izteikt savas atmiņas mākslā. Radiet gleznu, dzejoli, dziesmu vai citu radošu darbu, kas izsaka jūsu sajūtas un atmiņas. Šādi darbi var kalpot kā pastāvīga piemiņa un personīgs veltījums aizgājējam.

Vasara nenāks, pat negaidiet to: sinoptiķi sniedza prognozi nākamajiem trim mēnešiem, laikapstākļi pārsteidz arvien vairāk

Iesaistīšanās labdarības aktivitātēs vai projektos, kas bija svarīgi aizgājējam, ir vēl viens veids, kā godināt viņa piemiņu. Ziedojiet laiku vai līdzekļus kādai organizācijai, kas bija tuva aizgājējam. Šādā veidā jūs ne tikai paturat viņu atmiņā, bet arī turpināt viņa mantojumu, palīdzot citiem.

Visbeidzot, atļaujiet sev laiku un telpu, lai apzināti sērotu. Sēras ir dabiska reakcija uz zaudējumu, un tās izdzīvošana ir svarīga emocionālās dziedināšanas procesa daļa. Nebaidieties izrādīt savas jūtas, vai tas būtu caur asarām, sarunām ar uzticamiem draugiem vai profesionāla atbalsta meklēšanu, ja tas nepieciešams.

 

Leģendārais komiķu aktieris Dabnijs Kolmens devies aizsaulē92 gadu vecumā. Viņam bija zinātkārs prāts un dāsna sirds.

“Mans tēvs pavadīja savu laiku šeit, uz zemes, ar zinātkāru prātu, dāsnu sirdi un dvēseli, kurā deg kaisle, vēlme un humors, kas uzjautrināja cilvēces smieklīgo kaulu,” viņa teica žurnālam The Hollywood Reporter.

“Kā viņš dzīvoja, tā arī pārdzīvoja šo savas dzīves noslēguma posmu ar eleganci, izcilību un meistarību.”

“Dabnijs Kolmens – skolotājs, varonis un karalis – ir dāvana un svētība gan dzīvē, gan viņsaulē, jo viņa gars spīdēs caur viņa darbu, viņa mīļajiem un viņa mantojumu… mūžīgi.”

Lasi vēl: Priesteris atklāja, vai ir pieļaujams uz kapa pieminekļa novietot mirušās aizgājēja fotogrāfiju

Kolmens, iespējams, vislabāk ir pazīstams kā šovinistiskais priekšnieks Franklins Hārts juniors komēdijā “9 to 5”, 1980. gada hitā ar Džeinu Fondu, Liliju Tomlinu un Dolliju Partonu galvenajās lomās.

Viņam bija arī lomas tādos seriālos kā “I Dream of Jeannie” un “The Fugitive”.

Pavisam nesen televīzijā viņš spēlēja Džonu Duttonu Sr. seriālā “Yellowstone” pēc lomām seriālos “Es sapņoju par Dženiju”, “Buffalo Bill” un “Boardwalk Empire”.

 

Leave a Comment