Pasaule ir zaudējusi leģendu un iedvesmotāju: no šīs dzīves mūžībā devusies ievērojama personība

Diemžēl no šīs pasaules aizsaulē ir devies ievērojams vīrietis. Šī ziņa satrieca simtiem cilvēku, kuri viņu uzskatīja par īstu leģendu un neticami talantīgu mākslinieku. 

Kā Dvēseles sazinās ar dzīvajiem?

Daudziem cilvēkiem, kuriem ir skumja atvadīšanās no tuviem cilvēkiem viņu viņsaulē aiziešanas dēļ, ir pazīstamas sajūtas, ko izraisa zaudējums: tukšums, ilgas, sāpīga sāpju sajūta iekšienē, bezcerība un vientulības skumjas.

Ilgas un sirdssāpes pēc aizgājēja ir ļoti sāpīgs stāvoklis, ko piedzīvo cilvēks, kurš zaudējis tuvu cilvēku. Tomēr daudzi cilvēki tic, ka aizgājēja tuvinieka dvēsele sūta viņiem signālus un vēstījumus no aizsaules. To apstiprina arī diezgan daudzu cilvēku liecības.

Izpildiet testu:

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

 

Kā notiek saikne starp dzīvajiem un aizgājēja dvēseli?

Cilvēki, kuri nesen ir apglabājuši savus tuviniekus, bieži vien mājā, kurā dzīvoja aizgājējs, skaidri dzird soļus, grīdas dēļu čīkstēšanu, mēbeļu kustību, klauvēšanu, klepus, balsis utt. Var atvērties telpas durvis, ieslēgties vai izslēgties gaisma, spontāni mainīties televīzijas kanāls vai skaļums, pēkšņi ieslēgties radio.

No krāna var spontāni tecēt ūdens, var sākt mirgot gaismas, no plauktiem var krist lietas. Cits saziņas veids starp pasaulēm var būt zvans no citas pasaules. Mobilie tālruņi var saņemt īsziņas vai zvanus no nezināmiem numuriem.

Mēģinot uz šiem numuriem atzvanīt vai nosūtīt uz tiem ziņu, izrādās, ka šis numurs neeksistē. Vai arī, mēģinot zvanu vēsturē atrast numuru, no kura nāca noslēpumainais zvans, cilvēks to neatrod. Šādi aizgājējs dod par sevi ziņu.

Tagad diemžēl parunāsim par skumjāko raksta daļu.. 

“Ļoti smags leģendas zaudējums”: aizsaulē devies Nirvana un Pixies producents Stīvs Albini.

62 gadu vecumā mūžībā aizgāja slavenais amerikāņu skaņu inženieris un mūzikas producents Stīvs Albini. Ierakstu studijas inženieris atklājis leģendāras mūzikas industrijas figūras aiziešanas cēloni.

Stīvs Albīni kļuva par vienu no slavenākajiem skaņu producentiem deviņdesmitajos gados. Viņa radošajā mantojumā ietilpst sadarbība ar slavenajām grupām Nirvana, The Pixies un PJ Harvey.

Lasi vēl: Pret laikapstākļiem jūtīgiem cilvēkiem jābūt gataviem: maija salnas nomainīs sasilšana

Skumjas ziņas par skaņu inženiera ** vi paziņoja viņa studijas inženieris Braiens Fokss. Savā Instagram lapā viņš rakstīja, ka Albīni aizgāja mūžībā 7.maija vakarā. Leģendas aiziešanas cēlonis bija sirdsl**me.

 

Leave a Comment