Tur neko vairs nevar izdarīt – negaidītas un patiešām skumjas ziņas Maestro Raimonda Paula dzīvē

Foto – ekrānuzņēmums

(papildināts)

Latvijas mediji šodien ziņo par skumju notikumu leģendārā Latvijas komponista Raimonda Paula dzīvē. 

Maestro Raimonds Pauls neapšaubāmi ir komponists ar lielo burtu, kuru pazīst ikviens liels un mazs Latvijas iedzīvotājs, un ne tikai Latvijas – viņa vārds izskanējis arī tālu ārpus valsts robežām.

Šogad 12.janvārī viņš atzīmēja savu 88.jubileju, un – viņš turpina uzstāties. Tomēr nupat kaut kas viņa dzīvē ir mainījies, un šīs ziņas ir patiešām satraucošas.

Maciņš plīsīs pušu no naudas: astrologi jūnijā paredz bagātību tikai 2 laimīgajām zodiaka zīmēm

Žurnāls “Privātā Dzīve” šīs dienas numurā raksta par komponistu Raimondu Paulu un atzīmē – mākslinieka izskatā kaut kas ir ļoti mainījies, un šīs izmaiņas ir ievērojuši daudzi. Kā izrādās, Raimonds Pauls vairs nevalkā savas elegantās brilles. Un, izrādās, tam ir kāds ļoti skarbs iemesls.

Šī nezināšana dzīvniekam var ļoti kaitēt! Eksperti atklāj, ko nekādā gadījumā nevar darīt vasaras karstumā suņiem un kaķiem

Jau iepriekš tika ziņots, ka pirms dažām nedēļām Pauls bija paviesojies klīn***kā, kur, kā izrādījās, viņam tika veikta redzes korekcija, pēc kuras speciālisti viņam ieteikuši no briļļu valkāšanas turpmāk atteikties.

Izpildi testu!

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Maestro šo ieteikumu uztvēris ļoti nopietni, uzsverot, ka ar redzi jokoties nedrīkst un ar izskatu vai stilu nav nav nekāda sakara. Tomēr atteikšanās no brillēm, visticamāk, ieviesīs komponists ikdienā arī visai paliekošas izmaiņas.

Edgars pat bērna piedzimšanas gadījumā prasītu DNS testu; Tad liktenis visu sagrieza kājām gaisā un draugi arvien nesaprot kā tas varēja notikt

Foto – ekrānuzņēmums

Žurnālam Maestro atzīst – lai arī šobrīd, pēc korekcijas, viņš ikdienā redzot visai labi, tad, kad esot jālasa vai kaut kas jādara ar notīm, diemžēl rodoties sarežģījumi.

Pauls arī ar nožēlu atzīst, ka, lai arī visus šos gadus ir turpinājis spēlēt klavieres, sēdējis pie instrumenta, neraugoties uz savu pašsajūtu un pat dažas dienas pēc tam, kad mūžībā devās viņa mīļotā sieva Lana, Pauls savu koncertu neatcēla, jo cienīja sava koncerta apmeklētājus, tagad viņš tik optimistiski noskaņots vairs nav.

Komponists teic, ka šobrīd sēdēšana bez brillēm pie instrumenta esot diezgan jocīga. Un, lai arī viņš ir spēlējis daudzus gadus, iespējams, ka nu esot pienācis laiks to lietu pārtraukt. Šī paša iemesla dēļ, kā izrādās, Pauls jau labu laiku arī vairs nav redzams pats pie automašīnas stūres – tā viņš atklājis sarunā ar žurnālu “Privātā Dzīve”.

Lasi vēl: Izmetis uz ielas un saraudinājis: populāra latviešu dziedātāja negaidīti atzīstas, ka Raimonds Pauls pret viņu izturējies ļoti skarbi

Foto – ekrānuzņēmums

Raimonds Pauls arī izteicis nožēlu par to, ka mūžībā devusies tautā iemīļotā aktrise Baiba Indriksone, kas esot “viņa paaudze”, un tagad tā aiziet. No otras puses viņš apzinās, ka gadi iet un tur neko nevarot izdarīt. Bet viņš esot priecīgs, ka savā vecumā vēl spēj kustēties un kaut ko saprast.

Visu interviju ar Raimondu Paulu lasi 21.maija “Privātā Dzīve” numurā!

Leave a Comment