Izmetis uz ielas un saraudinājis: populāra latviešu dziedātāja negaidīti atzīstas, ka Raimonds Pauls pret viņu izturējies ļoti skarbi

Foto – ekrānuzņēmums

Maestro Raimonds Pauls ir neizmērojami talantīgs latviešu komponists un pianists, un viņa talants ir apbrīnots ne vien Latvijā, bet arī citur pasaulē. 12.janvārī komponists atzīmēja savu 88.dzimšanas dienu. Bet, kā izrādās, ar dažiem populāriem Latvijas mūziķiem, Paulam nav lieliskas attiecības.

Arī dziedātāja Ieva Akuratere ir viena no talantīgākajām māksliniecēm Latvijā, taču sniedzot interviju žurnālam “Ievas Stāsti”, viņa atzinusies, ka viņai ar Maestro Raimondu Paulu veidojušās nelabas attiecības. Kā, izrādās, tam ir bijuši vairāki iemesli.

2020.gadā Ieva sniedza interviju raidījumam “Jautā – Jums”, kur viņa stāstīja par leģendāro dziesmu “Manai tautai (Palīdzi Dievs)”. Viņa sacīja, ka tolaik šī dziesma bija tik spēcīga, jo uzrunāja tos cilvēkus, kas bija aizbraukuši no Latvijas. Toreiz šie cilvēki, kas bija šķērsojuši valsts robežu, tika uzskatīti par “pretvalstiskiem” elementiem, un šī dziesma esot bijusi tā, kas viņus uzrunāja – doties mājās. Otra šīs dziesmas svarīgākā ziņa – ka Latvijai ir jābūt brīvai.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Vai zināji, ka pienenes ir ļoti labs palīgs dārzniekiem? Daudzi šo gan nezina, bet pienenes ir īsts atradums!

Raidījuma vadītājs Ievai jautāja, kā viņai šķiet, kam būtu jānotiek, lai Latvijā mēs paši būtu sev saimnieki un beidzot sakārtotu šo valsti?

Aprīļa pēdējās dienās laime un nauda nokritīs no zilām debesīm: nosauktas 4 Zvaigžņu zīmes, ar kurām tas notiks

Izpildi testu!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Gribam noskaidrot tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavs laiks būs ierobežots - tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 60%

0%

Ieva atbildēja, ka tas, viņasprāt, varētu notikt tad, ja pie varas tiktu kāda sieviete. Jo tieši sievietes ir tās, kas kārto māju un viņas varētu sakārtot arī valsti. Jo sievietes, atšķirībā no vīriešiem, necīnās par varu, bet mēģina visu sarunāt. Viņa gan atzina, ka tā ir tikai viena no viņas versijām.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Ja Tu esi viens no šīm zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, tad Tev ir iespēja kļūt bagātam 2024. gada maijā!

Bet, lūk, tagad, četrus gadus vēlāk, sniedzot interviju žurnālam “Ievas Stāsti”, viņa atzinusies, ka viņai ir bijušas sliktas attiecības ar Maestro Raimondu Paulu. Kāds tam ir bijis patiesais iemesls?

Raksta turpinājumu lasi nākošajā lapā:

Leave a Comment