Izmetis uz ielas un saraudinājis: populāra latviešu dziedātāja negaidīti atzīstas, ka Raimonds Pauls pret viņu izturējies ļoti skarbi

Kā izrādās, dziedātāja 16 gadu vecumā esot aizbēgusi no Rīgas skolas uz Liepāju, kur režisors Oļģerts Kroders esot uzņēmis topošos aktierus Liepājas teātra studijā. Tur viņa esot iepazinusies ar komponistu Jāni Lūsēnu, un viņš, savukārt, esot ieteicis Ievu mūziķim Jurim Kulakovam, kurš tolaik veidojis grupu.

Foto – ekrānuzņēmums

Satikusies ar Juri, Ieva sapratusi, ka viņiem abiem ir “pa ceļam”, un uz pirmo grupas “Pērkons” mēģinājumu viņš esot uzaicinājis arī savu klavierskolotāju Raimondu Paulu.

Pēc tam Pauls esot Jurim teicis, ka “tā meitene neesot piemērota un esot jālaiž vaļā”. Tomēr Kulakovs esot izdarījis pa savam un Ievu grupā paturējis. Ieva atzīst, ka attiecības ar Juri Kulakovu viņai vienmēr bijušas brīnišķīgas – viņi viens otram esot uzticējušies un bijuši ļoti labi draugi.

Lasi vēl: Negaidīti 61 gada vecumā mūžībā devies viens no pazīstamākajiem cilvēkiem Latvijā

Kā izrādās, tā nebija vienīgā reize, kad Maestro “izbrāķējis” Akurateri. Vēlreiz tas esot noticis laikā, kad Ieva strādājusi Liepājas teātrī un dziedājusi Imanta Kalniņa rokoperā, kā arī citās izrādēs. Viņa atceras, ka bija ļoti gribējusi kļūt par dziedātāju, un, kad Pauls Liepājā koncertējis ar grupu “Modo”, viņa esot devusies pie Maestro uz noklausīšanos.

Dienas prognoze 29.aprīlim: izvairieties no problēmu pārspīlētājiem!

Raimonds Pauls Ievu tomēr pieņēmis, bet uz izmēģinājuma laiku. Kad Ieva esot atgriezusies Rīgā, viņai esot aizgājusi ciet balss un ar to karjera pie Paula viņai arī beigusies, jo viņš viņu no grupas esot izmetis. Dziedātāja atceras, ka toreiz stāvējusi uz ielas un raudājusi.

Foto – ekrānuzņēmums

Tomēr vēlāk viss kaut kā atrisinājies un tagad abiem ir normālas attiecības – pirms vairākiem gadiem kādā koncertā Doma laukumā abi ar Raimondu Paulu esot nākuši viens otram pretī un sapratušies bez vārdiem – beidzot jāizslīgst un tas rūgtums sirdī jādabū prom. Abi viens otru esot apkampuši un tas bijis tā no sirds.

Lasi vēl: Dieva noskūpstīts: šie trīs burti jūsu bērna vārdā padarīs viņu laimīgu un neticami veiksmīgi uz visu mūžu

Foto – ekrānuzņēmums

Ieva Akuratere nenoliedz, ka ļoti ciena Maestro kā mākslinieku.

Visur interviju ar dziedātāju Ievu Akurateri var izlasīt izdevuma “Ievas Stāsti” jaunākajā numurā!

Leave a Comment