Šodien, 23.janvārī aizsaulē aizsaukts mūzikas sfērā nozīmīgs un talantīgs cilvēks

Šodien, 23.janvārī aizsaulē aizsaukts mūzikas sfērā nozīmīgs un talantīgs cilvēks. Diemžēl šodien viņa sirds beidza pukstēt uz visiem laikiem. 

Ikviens savā dzīvē saskaras ar traumējošiem, sarežģītiem notikumiem. Skumjas ir normāla reakcija uz šādu situāciju. Taču ir svarīgi atcerēties, ka skumjas ir process, kas agrāk vai vēlāk beigsies, un dzīve… nē, tā nekļūs tāda pati, bet tajā noteikti būs vieta priekam.

– Skumjas ir reakcija uz nozīmīga objekta, personīgās identitātes daļas, pazīstamas pasaules un/vai gaidītās nākotnes zaudējumu.

Tradicionāli izšķir divu veidu zaudējumus: īslaicīgus (šķiršanās, aizbraukšana, sociālo kontaktu ierobežošana) un pastāvīgus (aizsaule, neauglība, vai kas cits. Parasti tiek uzskatīts, ka bēdas un skumjas ir identiski jēdzieni, taču bēdas ir plašākas un ne vienmēr izraisa tādu pašu reakciju kā skumjas.

 

23. janvārī, šodien 82 gadu vecumā aizsaulē devās vācu popmūzikas producents Franks Farians.

Viņš aizsaulē devās savās mājās. Pēc 2022. gadā veiktās sirds operācijas Fariāna veselības stāvoklis ievērojami pasliktinājās. Farians, pazīstams ar savu patieso vārdu Franks Reiters, savu sākotnējo starptautisko atpazīstamību ieguva 1970. gados pēc tam, kad izveidoja un pārraudzīja grupu Boney M, kas ieguva plašu popularitāti, izmantojot topu populārākās dziesmas, tostarp “Daddy Cool”, “Rasputin” un “Brown”.

 

Turklāt viņš sadarbojās ar tādiem cienījamiem māksliniekiem kā Eruption, Stevie Wonder, Meat Loaf, No Mercy un daudzām citām ievērojamām personībām.

Lasi vēl: Šogad gaidāmas būtiskas izmaiņas OCTA klientiem! Pavisam drīz tiks ieviesti jauninājumi

Lasi arī: Ja suns tev laiza seju vai rokas, tad tieši ŠO viņš cenšas tev pateikt…

Astoņdesmito gadu otrajā pusē Franks nodibināja muzikālo duetu Milli Vanilli, tādējādi iesaistoties nozīmīgā pretrunā populārās mūzikas jomā. Tas notika pēc tam, kad atklājās, ka divas personas, kas veido grupu, nav izpildījušas savas vokalizācijas.

 

Leave a Comment