Skolas gados visi par viņu smējās mammas dēļ, bet kad viņa uzaicināja ciemos klasesbiedrus, visi aizelsās ieejot iekšā

Meitene skatījās uz saviem klasesbiedriem, tomēr viņi par viņu pastāvīgi ņirgājās. Viņa nesaprata, kāpēc viņi pret viņu tā izturās un reizi izdomāja uzaicināt pāridarītājus ciemos. 

– Ej prom, apkopējas meita, – teica viens no klasesbiedriem.

– Kāpēc tu saki tādas lietas? Kāda starpība, par ko strādā mana mamma? Tad tu te būtu netīrumos, – meitene atbildēja.

Sveta bija ļoti emocionāla, viņa gribēja līdzināties viņiem, skaistās drēbēs būt. Pirms trim gadiem tēvs viņass pameta, un tas bija ļoti smags trieciens manai mātei. Viņš vienmēr apgādāja māti un meitu, tāpēc pēc viņa aizbraukšanas sievietei darbs bija jāmeklē pašai. Drīz Gaļina sāka strādāt skolā, un viņu finansiālais stāvoklis uzlabojās.

Gaļina arī nevarēja atcerēties, kad viņa jutās laimīga. Viņa satika savu vīru skolā, un drīz viņi sāka satikties. Viņa neticēja, ka Dima atgriezīsies, lai gan Sveta zināja, ka viņas tēvs jau ir laimīgs ar citu sievieti. Viņam jau bija meita.

Viņa nezināja, kāpēc viņš viņass pameta, jo viņai šķita, ka viņas māte tik un tā ir labāka par jauno sievieti. Gaļina bija ļoti dusmīga uz Dimu, lai gan pēc viņas izskata bija skaidrs, ka viņš pret viņu ir vienaldzīgs. Sieviete nolēma sakopt māju, un ieraudzīja meitas zīmējumu, kurā bija attēlota Gaļina, Dima un Sveta.

Arī interesanti: Augu produktivitāte ievērojami palielināsies, ja savā dārzā pareizi lietosiet nitroamofosku

Kad Sveta ieradās ciemos pie tēva, viņai patika rūpēties par savu jaunāko māsu. Tēva dzīvoklī bija dārgas mēbeles, un jaunā sieva ļoti labi izskatījās. Svētdienās Dima aizveda meiteni mājās un nopirka viņai daudz labuma un nepieciešamās lietas.

– Mammu, kāpēc tu skumsti? – jautāja meita.

– Viss kārtībā, pastāsti, kā pavadīji savas dienas? Mamma jautāja.

– Nu, mēs bijām uz picēriju, – atbildēja Sveta.

– Vai tās picas ir ļoti garšīgas? Mamma jautāja.

– Jā, ļoti garšīgas. Tev jāiet uz skaistumkopšanas salonu un jāatrod sev labs vīrietis – teica meita.

Gaļina sāka domāt par meitas vārdiem, jo ​​saprata, ka Dima vairs neatgriezīsies. Viņa devās uz skaistumkopšanas salonu, bet Sveta joprojām tika terorizēta skolā.

– Sveta, kāpēc tava mamma ieradās tik skaistā kleitā? – jautāja klasesbiedrs.

Sveta savaldījās un klusēja. Viņa sapņoja pamest pilsētu un neredzēt visus šos klasesbiedrus. Pēc 11. klases meitene aizbrauca uz citu pilsētu un drīz vien absolvēja universitāti. Viņa gribēja palīdzēt mammai ar naudu, jo zināja, cik ļoti viņai nauda vajadzīga. Viņas māte palika tajā pilsētā, bet atrada labu vīrieti un apprecējās ar viņu.

Viņa arī labi sapratās ar savu tēvu, un viņš bija lepns, ka viņa meita ar izcilību absolvējusi universitāti. Drīz meitene atrada labu darbu un tur satika savu draugu Andreju.

Lasi vēl: Eksperti brīdina, ka strauji izplatās vīruss, tomēr pagaidām bažām nav izteikta pamata, lai gan..

Lasi vēl: Nekad nepērciet šos produktus. Lielveikalu darbinieki padalījās ar nepatīkamu informāciju

Viņi kļuva par labiem draugiem, un tad viņš viņu bildināja. Viņa nedomāja, ka varētu viņā iemīlēties, taču laika gaitā viņa saprata, ka vēlas pavadīt laiku ar viņu un tieši tad viss pēkšņi izmainījās..

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment