Nekad nepērciet šos produktus. Lielveikalu darbinieki padalījās ar nepatīkamu informāciju

Diemžēl realitāte ir tāda, ka tikai daži cilvēki var iegādāties produktus par pilnu cenu. Nopērkot tikai sieru, maizi un desu, eiro burtiski pazudīs no mūsu maciņiem.

Tāpēc mēs ejam no veikala uz veikalu, meklējot akcijas un lētākas preces. Jo tikai tā var kaut kā ietaupīt naudu un nopirkt vairāk pārtikas.

Ekonomiskās klases lielveikali pārliecinoši ieņem tirgus pozīcijas. Patiešām, daudzus produktus tur var iegādāties daudz lētāk.

 

Gatavs ēdiens

Gatavie salāti ir atsevišķs produkta veids, kuru es iepriekš neņēmu, bet tagad vairs neņemšu. Daudzos veikalos ir nodaļas, kas pārdod pašu veikalu ražotu ēdienu. Taču mēs zinām, ka ļoti bieži tajos ir produkti, kuru derīguma termiņš beidzas. Ja salātus pārdod pēc svara, tad nav iespējams noteikt ne to sastāvu, ne izgatavošanas datumu.

Kad olas vārīja, kāda gaļa ir iekšā? Vai salātos nav siera, kuram beidzies derīguma termiņš? Mēs nekad neuzzināsim atbildes uz šiem jautājumiem.

 

Sagrieztas preces bez rūpnīcas iepakojuma

Nav droši iegādāties šķēlēs sagrieztu sieru un gaļu, ja tiem nav rūpnīcas iepakojuma. Piekrītiet, ka veikalu tīkla īpašniekam ir diezgan ērti pārdot novecojušas preces skaisti sagrieztu produktu aizsegā. Sagriež sieru, uz plēves norāda iepakošanas datumu un viss, preces skaitās svaigas.

Lasi vēl: Tamāra Globa pastāstīja, kurām zodiaka zīmēm veiksies jūnijā un kurām jābūt ļoti uzmanīgām

Lasi vēl: “Vīratēvs izmeta vedeklu ar bērnu, ārā aukstumā!”; Cilvēki drīz vien visi nodrebēja, uzzinot, kāds bumerangs aizlidojis pie pāridarītāja

Turklāt, ja griešana netiek veikta jūsu priekšā, tad nevar saprast, vai ir ievēroti vismaz elementāri higiēnas standarti. Konkrēti veikalā, kurā strādā draudzene, nav īpašas telpas. Viņi sagriež sieru tieši noliktavā. Tur viņi to nosver un ietin plēvē. Pēc tam gabali nonāk veikalu plauktos.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment